• Home
  • Actualitate
  • Cine sunt Viorel și Violeta, soții găsiți morți la Gura Portiței. Bărbatul fugise dintr-un spital cu o zi înainte

Cine sunt Viorel și Violeta, soții găsiți morți la Gura Portiței. Bărbatul fugise dintr-un spital cu o zi înainte

Viorel si Violeta

O crimă șocantă urmată de sinuciderea celui bănuit că a comis-o a tulburat liniștea din paradisul de la Gura Portiței. O femeie, mama a trei copii, a fost găsită moartă, ucisă probabil în ziua în care se cazase în acest loc împreună cu soțul ei.

Bărbatul era înecat într-un canal și polițiștii spun că el ar fi autorul crimei.

Cei doi soți, Viorel și Violeta, erau în vacanță la Gura Portiței și se cazaseră în acest complex de trei stele. Dispariția lor a fost sesizată când ar fi trebuit să elibereze camera.

Primul a fost găsit Viorel, înecat, într-un canal, la 500 de metri de locul unde erau cazați. Un pescar i-a descoperit trupul. Bărbatul avea pe el doar un slip și șosete.

La 2 kilometri de complexul turistic, polițiștii, au dat ulterior și de Violeta. Femeia avea o rană în zona gâtului. Fusese ucisă.

Potrivit anchetatorilor, cel mai probabil Violeta a fost omorâtă de soțul ei, care apoi a intrat în mare și pentru că nu ar fi știut să înoate s-a înecat. Urmele găsite pe trupurile celor doi soți au indicat criminaliștilor că înainte de crimă a avut loc o luptă.

La complexul unde s-au cazat, cei doi soți s-au comportat însă ca niște turiști obișnuiți.

Soții Viorel și Violeta au ajuns cu barca de la Jurilovca până la Gura Portiței și au luat o cameră doar pentru o noapte. Au zăbovit câteva ore la plajă, la piscină, dar au și luat masa la restaurantul din cadrul complexului.

Anchetatorii iau în calcul varianta ca Viorel să fi planificat cumplita faptă. N-ar fi avut alt motiv să aibă la el o armă albă. Rudele spun că bărbatul își agresa frecvent soția.

Vasile Pădurariu, nașul cuplului: „O bătea tare, tare. Ne-am așteaptat să o omoare demult.
Reporter: Știați că merg la mare?
Vasile Pădurariu, nașul cuplului: Aici a fost plănuit, ea nu a văzut de la el 1 leu, ea a fost o slugă. Pentru fete a stat. Ea nu a fost fericită niciodată, umbla cu hainele lui.”

Soții Viorel și Violeta locuiau în Todirești, Iași. El era maistru la o societate de vinuri, iar ea era casnică. Împreună aveau trei fete, cea mai mică are 18 ani.

Cu o zi înainte să ajungă în Delta Dunării, bărbatul a părăsit fără acordul medicilor Spitalul Sf. Spiridon din Iași, unde era internat cu o afecțiune incurabilă. Spitalul anunțase fuga lui și un echipaj de poliție a fost trimis să îl caute acasă. El își luase însă soția și plecase deja spre locul de vacanță.
Fetelor le-ar fi spus că are de gând să se ducă la o mănăstire.

Crima ar fi avut loc la câteva ore după ce cuplul a ajuns la complexul turistic.

Cei doi soți urmează să fie înmormântați separat.

Sursa: StirilePROTV