Cladeste o strategie puternica de pariuri tenis! Iata cum sa profiti de optiunea de Handicap!

VA Press

pariuri tenis

Tenisul se regaseste printre cele mai populare sporturi din lume. Chiar si in tara noastra, unde fotbalul atrage milioane de fani, ofertele de pariuri tenis sunt printre preferatele pariorilor. Unul dintre motivele pentru care partidele de tenis sunt intalnite atat de des pe biletele de pariuri este organizarea calendarului competitional. Turneele de tenis se desfasoara pe tot parcursul anului, asadar nu exista pauze foarte lungi intre disputele cu adevarat puternice.

Tocmai de aceea, casele de pariuri pun la dispozitie optiuni diversificate pentru toate evenimentele importante din acest sport. Daca obisnuiesti sa pariezi pe fotbal si doresti sa iti diversifici portofoliul sau iubesti tenisul si vrei sa iti sustii favoritii prin intermediul ofertelor de pariuri tenis, trebuie sa cunosti cat mai bine optiunile pe care le ai la dispozitie.

Atat marile turnee feminine, cat si cele mai importante competitii masculine au fost dominate, in ultimii ani, de cateva nume sonore in tenis. Din acest motiv, pariurile pe victorie in meciurile acestor jucatori fie implica cote foarte mici (daca alegi sa ii sustii), fie implica riscuri foarte mari (daca mizezi impotriva lor). Ofertele de pariuri tenis au solutii si pentru echilibrarea raportului de forte din teren, asadar in randurile ce urmeaza vei descoperi tot ce trebuie sa stii despre pariurile pe handicap din tenis!

Ce trebuie sa stii despre optiunile de pariere cu handicap?

Vrei sa echilibrezi raportul fortelor din teren? Crezi ca un tenismen va depasi asteptarile in fata unui adversar mult mai bine cotat, insa victoria va reveni, totusi, jucatorului cu experienta? Alege optiunea de Handicap din oferta de pariuri tenis si construieste o strategie eficienta! Daca nu esti novice in arta bettingului, probabil cunosti aceasta optiune de pariere din portofoliul de fotbal.

Cu toate acestea, acum nu va mai fi vorba de diferenta de goluri, ci de diferenta de game-uri. Astfel, jucatorul considerat mai slab va incepe meciul cu un avantaj de cateva game-uri (stabilit de casa de pariuri) pentru a echilibra cotele unei dispute inegale. In caz ideal, jucatorul care depaseste asteptarile va fi pariul castigator atunci cand marjele sunt alese corect.

Atunci cand alegi aceasta optiune, trebuie sa stii ca rezultatul final al partidei pe care pariezi nu va influenta in niciun fel pariul tau. Astfel, chiar daca jucatorul considerat mai puternic castiga meciul, tu poti castiga un pariu pus pe victoria jucatorului mai slab daca diferenta de game-uri este mai mica decat handicapul. Daca vrei o explicatie simpla a acestei optiuni, mai jos vei gasi un exemplu concret.

Jucatorul A: -3,5 game-uri

Jucatorul B: +3,5 game-uri

Se poate observa ca jucatorul A este favoritul partidei, iar oferta de pariuri tenis anticipeaza ca acesta are puterea de a castiga la o diferenta mai mare de 3,5 game-uri. Evident, jucatorul B ar putea pierde la o diferenta mai mare de 3,5 game-uri. Indiferent de selectia pe care o faci, pariul va fi castigator daca jucatorul ales va evolua mai bine decat asteptarile casei de pariuri. Evident, pentru a nu ajunge la o situatie de egalitate, cele 3,5 game-uri vor insemna, in realitate, 3 sau 4 game-uri.

Tot ce conteaza pentru acest tip de selectie este numarul de game-uri castigate de fiecare jucator din teren,  rezultatul final neavand importanta. Sa presupunem ca meciul se desfasoara in 3 seturi, iar scorul final este de 6-4, 3-6, 6-4 in favoarea jucatorului A. Adunate, game-urile castigate de jucatorul A vor fi 15, iar cele castigate de jucatorul B vor fi 14. Desi jucatorul A a castigat partida, pariul castigator (in situatia de handicap de mai sus) va fi cel pe jucatorul B. Oferta de pariuri tenis anticipase ca acesta va pierde la mai mult de 3,5 game-uri, insa el a pierdut la diferenta de un singur game.