Comandă Băuturi Online de pe site-ul CeBemAzi.ro

bauturi online cebemazi.ro scaled 1

Oferta de băuturi alcoolice și non-alcoolice este generoasă și de multe ori este greu pentru un cumpărător să decidă ce anume să pună în coș.

Pentru a avea certitudinea că alegi corect și pentru că excesele pot avea consecințe nedorite, consultă următorul ghid pentru a descoperi exact când este momentul potrivit să alegi o anumită băutură alcoolică și cum o poți consuma, pentru a te bucura din plin de moment, dar și de gustul acesteia.

Vinul, una dintre cele mai populare băuturi

Există multe tipuri de vin și în funcție de gusturi și preferințe, îl poți alege pe acela care îți place cel mai mult. Atunci când vine vorba de contextul în care se bea vin, unele sortimentele sunt mai potrivite decât altele.

De exemplu, sortimente de vinuri se potrivesc cu anumite feluri de mâncare și chiar dacă vinurile pot fi băute în orice ocazie, există unele care sunt ideale pentru petreceri sau pentru o cină festivă. În general, vinurile sunt o bună alegere pentru întâlniri, fie oficiale sau de afaceri sau pentru evenimente la care invitații socializează mai ușor la un pahar de vin bun. Indiferent de ocazie, vinul se savurează încet.

Vinul alb se servește de regulă în prima parte a serii, înainte de felul principal. Așadar, dacă ai în plan organizarea unei cine cu invitați, aprovizionează-te cu câteva sticle de vin alb pe care le poți comanda online. Vinul alb este o alegere excelentă atunci când se mănâncă preparate din pește, salate sau fructe de mare, ori cu anumite tipuri de brânzeturi.

Vinul roșu însoțește perfect felul principal de la o cină festivă. Spre deosebire de vinul alb, cel roșu se bea în a doua parte a serii. Vinul roșu se potrivește perfect cu preparate din carne de vită sau miel, pui sau porc. Se mai poate consuma la desert sau alături de brânzeturi fine.

Băuturi tari, pentru petreceri intre prieteni: whisky și vodka

Whisky este o băutură preferată în special de bărbați, atât pentru calitățile deosebite ale acesteia, cât și pentru ceea ce transmite un pahar cu această licoare atât de populară în întreagă lume: masculinitate și încredere în sine. Whisky este ideal pentru o seară între prieteni cu multe râsete și voie bună. Ideal este că whisky-ul să fie consumat cu cuburi de gheață. De asemenea, mulți preferă să îl folosească pentru prepararea cocktailurilor.

Vodka este una dintre cele mai populare băuturi alcoolice în întreagă lume. Mulți o apreciază tocmai datorită tăriei sale, care o face inconfundabilă. Alții preferă să consume vodka în amestecuri cu sucuri de fructe și multă gheață, pentru a-i mai reduce din tărie.

Berea, revigorantă pe timp de vară

Berea este una dintre cele mai populare băuturi alcoolice apreciată de oameni din întreaga lume. Unul dintre motivele pentru care este atât de populară se datorează gustului. Un pahar cu bere rece este atât de reconfortant încât este greu de refuzat mai ales atunci când afară este extrem de cald. Un alt motiv pentru care multă lume preferă să bea bere este tocmai faptul că nu conține o cantitate mare de alcool.

Băuturi răcoritoare, cu spirit vibrant.

CeBemAzi îţi este aproape şi când doreşti să te răsfeţi cu un răcoritor expresiv. Aici găsești sortimente numeroase şi variate de Fritz-kola, Mellow, Coca-Cola. Ai mai aproape, răcoritoare vegane și produse artizanale care învăluie simțurile sau care savoare petrecerilor dinamice. Dacă le-ai testat, clar le iubeşti, dacă nu îndrăzneşte! Fritz Kola, Fritz Limo Melon, Fritz Limo Orangeade, Mellow apple şi Mellow orange, juice-uri peparate cu maximum de atenţie special pentru tine! Le poți savura simple sau în cocktailuri cu personalitate!