Contract vânzare cumpărare auto gata completat. Un nou serviciu DocExpress

Contract vânzare cumpărare auto este cel mai nou serviciu DocExpress si este gandit să răspundă nevoilor acelor persoane care vor să primească actele auto gata completate pentru a fi depuse. Pasii sunt foarte simpli: intri pe Contract vânzare cumpărare auto by DocExpress, trimiti poze/scan ce vrei tu, prin whatapp sau email, si primesti setul complet de acte auto atat pentru cumparatorul auto cat si pentru vanzatorul auto. Aici vei avea de ales intre a primi actele auto prin email sau prin curier. Daca alegi prin email va trebui sa le imprimi singur conform ghidului. Cu livrarea prin curier este si mai simplu: vei primi un dosar cu setul complet de acte auto gata tiparite, impartite pe acte auto comune, acte auto vanzator si respectiv acte auto cumparator.

In plus, DocExpress pune la dispozitia Clientilor un ghid pe pași privind procedura de vânzare-cumpărare auto. Si asta nu e tot! Cumparatorul va primi oferta completa pentru incheirea unei  polite RCA necesara si obligatorie pentru inmatricularea auto iar Vanzatorul auto va fi ajutat sa-si recupereze RCA-ul dupa vanzare. Serviciul RCA este disponibil non-stop.

Tot pe DocExpress este disponibil serviciul de acte auto online pe care il poti accesa de la tine de acasa cand vrei tu. Diferenta dintre cele 2 servicii este simpla: serviciul de acte auto online presupune ca tu vei completa online informatiile in timp ce in cazul serviciul Contract vânzare cumpărare auto by DocExpress actele vor fi intocmite de specialistii DocExpress.

Documentele livrabile in ambele cazuri sunt aceleasi, respectiv:

  • contract vânzare cumpărare auto
  • declarație fiscală pentru stabilirea impozitului/taxei pe mijloacele de transport
  • cererea de înmatriculare a autovehiculului
  • declarație de scoaterea din evidența DITL
  • cererea pentru eliberarea certificatului de atestare fiscală
  • ghidul DocExpress privind procedura vânzare-cumparare auto

Acum ai din ce alege. Daca preferi sa te descurci singur alege serviciul de acte auto online. Daca vrei sa primesti actele auto gata completate atunci alege serviciul Contract vânzare cumpărare auto by DocExpress. Indiferent ce alegi DocExpress este alaturi de tine. Online. Non-stop.

Si vestea cea mai buna am pastrat-o la final si se numeste pret. Te lasam sa-l descoperi singur.

Photo: 

Young adult photo created by wayhomestudio – www.freepik.com>