Controlul mustelor

VA Press

Dezinsectie, Deratizare si Dezinfectie SRL ( Servicii de deratizare ) Adresa: Strada Vigoniei 6, Bucuresti CP 040341 Telefon: 0765 444 422 / Program: Deschis non-stop

Prezenta insectelor zburatoare este intotdeauna enervanta si daunatoare in orice instalatie sau lant de productie, dar atunci cand este detectata intr-o industrie alimentara, această prezenta devine o problema.

Controlul daunatorilor – dezinsectia impotriva mustelor

Mustele sunt insecte inaripate care traiesc in proximitatea omului omul, provocand uneori un mare disconfort. Ele vin in contact cu oameni, animale sau alimente si bauturi dupa ce cresc in fecale, materii animale moarte si alte medii contaminate. Prin urmare, mereu ne intrebam cum sa eliminam mustele?

Aceasta intrebare este foarte frecventa, dar rareori gasim o solutie reala la aceasta problema. Mustele pot provoca probleme de sanatate cu adevarat periculoase si neplacute, deoarece sunt purtatoare de boli precum poliomielita, bacterii precum Salmonella si diferite tipuri de ciuperci si paraziti.

Boli transmise de muste
Mustele sunt purtatoare de boli care pot fi:

  • Febra tifoida . Este o boala care provine din Salmonella si se prezinta cu slabiciune, dureri de cap, constipatie, stare de rau si slabiciune.
  • Dizenterie . Aceasta boala se prezinta ca diaree cu sange; in acelasi timp produce dureri rectale, febra si dureri sau crampe abdominale.
  • Holera . Apare sub forma de diaree apoasa, varsaturi, crampe musculare si pierderi de lichide cauzate de o infectie bacteriana.
  • Salmoneloza care este produsa prin contactul cu sau consumul de alimente contaminate cu salmonella, chiar si atunci cand sunt in stare buna.
  • Viermi – Daca exista un diagnostic de viermi/paraziti este posibil sa fi fost expus mustelor de mult timp; la aceasta se adauga o lipsa de control de origine nervoasa sau varsaturi
  • Trahomul . Generata de o muscatura de musca in ochi, poate provoca orbire.

Cum sa preveniti si sa detectati mustele

  • Ori de cate ori este posibil, tineti usile si ferestrele inchise si/sau instalati plase de tantari
  • Evitati resturile de mancare
  • Instalarea barierelor de aer la usile de acces
  • Evitati acumularea de apa stagnata si umiditate

Tratament impotriva muste

Datorita diferitelor specii care exista, inainte de tratarea mustelor trebuie efectuata o inspectie, acest lucru va ajuta la eficientizarea mult mai mare a dezinsectiei. Dupa aceasta, echipa de experti de la PestControl-Bucuresti firma de deratizare va proceda la controlul mustelor.

Aceste metode pot include:

MOMELI ATRACTIVA PENTRU INTERIOR SI EXTERIOR
Aplicarea produselor biocide (spray, nebulizare)
Instalare Lampi UV/INSECTOCUTORI cu placi adezive

Compania se adreseaza clientilor din sectorul rezidential si comercial industrial.

Dezinsectie, Deratizare si Dezinfectie SRL ( Servicii de deratizare ) Adresă: Strada Vigoniei 6, București 040341 – Telefon: 0765 444 422

Iata o harta cum ajungeti la ei: