• Home
  • Monden
  • Culiță Sterp dezvăluie motivul dispariției sale de acasă. Iubita acestuia s-a panicat

Culiță Sterp dezvăluie motivul dispariției sale de acasă. Iubita acestuia s-a panicat

Culita Sterp

Recent, lumea mondenă a fost zguduită de o veste neobișnuită: Culiță Sterp, cunoscutul artist, a fost dat dispărut pentru două zile, stârnind îngrijorare și speculații. Dispariția sa misterioasă a avut loc chiar înainte de ziua iubitei sale, Daniela, perioadă în care Sterp și-a închis telefonul, devenind imposibil de contactat.

Într-un video încărcat pe canalul său de YouTube, Culiță Sterp a oferit o explicație surprinzătoare pentru gestul său. Artistul a dezvăluit că întreaga dispariție a fost, de fapt, un plan meticulos pus la cale pentru a cumpăra un cadou special pentru viitoarea sa soție: un Audi Q8 S Line, în valoare de 100.000 de euro.

„Am plecat de acasă! Prima dată în viața mea când mi-a pus telefonul pe mod avion de aseară și până acum. I-am spus lui Daniela că mă duc la cântat la o cabană la munte și nu am semnal. Și ce credeți? Am venit la București să-i cumpărăm o mașină de ziua ei, cadou, că urmează ziua ei”, a mărturisit Culiță în video.

Gestul său, deși învăluit în mister la început, s-a dovedit a fi o dovadă de iubire și generozitate. Culiță Sterp nu s-a uitat la bani atunci când a ales acest cadou grandios pentru iubita lui, surprinzând-o total după zilele de absență și tăcere.