• Home
  • Monden
  • Cum arată Dida Drăgan, la 75 de ani! S-a întors în România, după ani buni în Elveția. Ce s-a întâmplat cu îndrăgita artistă

Cum arată Dida Drăgan, la 75 de ani! S-a întors în România, după ani buni în Elveția. Ce s-a întâmplat cu îndrăgita artistă

Dida Drăgan

Una dintre cele mai cunoscute cântărețe ale anilor ’80, Dida Drăgan, s-a retras de sub lumina reflectoarelor cu mulți ani în urmă, după ce a primit un diagnostic teribil.

Artista s-a confruntat cu o boală nemiloasă timp de 13 ani.

Cum se prezintă iubita cântăreață acum, la vârsta de 75 de ani.

În anii ’90, Dida Drăgan a intrat și în sfera politică și a început să se implice în afaceri, dar nu a avut aceeași reușită ca pe scenă.

Dificultățile au început să apară odată ce datoriile la bănci s-au acumulat. În pragul disperării, Dida Drăgan a reușit să își refacă viața pentru fiul ei, Florin Ochescu, acum soțul Silviei Dumitrescu.

Totuși, ceea ce a urmat pentru apreciata artistă a fost de-a dreptul devastator.

Dida Drăgan, la 75 de ani! S-a întors în România după mulți ani petrecuți în Elveția

Conform Spynews, Dida Drăgan a primit un diagnostic grav. Artista ar fi trecut prin două intervenții chirurgicale. Totuși, a reușit să depășească cu succes aceste momente dificile din viața ei.

„Dida a fost bolnavă mult timp, suferind de o boală teribilă, care afectează în general femeile, motiv pentru care a preferat să se retragă din viața publică.

De fapt, a locuit în Elveția, unde locuiește și sora ei și a apelat la cei mai buni medici de acolo pentru tratament.

Într-un singur an, artista a suferit două operații la o clinică privată și a urmat ședințe de chimioterapie, totul pentru a se vindeca!

Iar miracolul s-a produs, pentru că după chinuri cumplite și lupte cu anxietatea, cântăreața s-a vindecat și se simte foarte bine acum”, au dezvăluit prietenii vedetei, conform România Tv.

Deși Dida Drăgan a ales să se mențină departe de atenția publicului, paparazzii au surprins-o părăsind locuința. Artista nu era singură, fiind însoțită de șoferul ei personal.

Iubita cântăreață a fost fotografiată de Spynews.ro, la domiciliul ei din București. Pentru ieșirea în oraș, a optat pentru o ținută simplă și confortabilă, dar în același timp nu a renunțat la machiaj și accesorii.