• Home
  • Sănătate
  • Cum funcționează tratamentul Velashape pentru remodelare corporală și ce beneficii oferă?

Cum funcționează tratamentul Velashape pentru remodelare corporală și ce beneficii oferă?

logo yiara wp

Îți dorești un corp tonifiat? Vrei să-ți conturezi corpul fără intervenții chirurgicale? Cu siguranță ai auzit vorbindu-se despre tratamentul Velashape pentru remodelare corporală. Acesta este o procedură non-invazivă care te poate ajuta să obții un corp mai conturat. Reduce și aspectul de coajă de portocală și îmbunătățește elasticitatea pielii. Tratamentul combină tehnologia avansată cu îndemânarea specialiștilor și oferă rezultate vizibile, de lungă durată. Cum funcționează mai exact și ce beneficii oferă, află în continuare.

Ce este și cum funcționează Velashape?

Velashape este o procedură de tratament non-invazivă care utilizează radiofrecvența, infraroșul, vacuumul și masajul mecanic cu role. Fiecare dintre aceste tehnologii ajută la combaterea celulitei și remodelarea corporală. Radiofrecvența încălzește țesutul conjunctiv, stimulează producția de colagen și elastină și îmbunătățește circulația sangvină și limfatică. Infraroșul încălzește țesuturile superficiale și ajută la eliminarea grăsimilor și reducerea volumului zonelor tratate. Vacuumul și masajul cu role stimulează drenajul limfatic și ajută la netezirea pielii. Avantajului tratamentului velashape este acela că efectele vor fi vizibile la scurt timp după prima ședință. 

Beneficiile tratamentului Velashape pentru remodelare corporală

Procedura de tratament velashape este în primul rând nedureroasă. Este ideală pentru persoanele care doresc să scape de celulită, să-și tonifieze pielea și să-și remodeleze corpul. Reduce aspectul de coajă de portocală și stimulează producția de colagen și elastină, îmbunătățind tonusul și fermitatea pielii. Sculptează silueta, definind formele corpului și reducând circumferința zonelor tratate. Facilitează drenajul limfatic și reduce retenția de lichide, contribuind la un aspect mai sănătos al pielii. 

Cu toate beneficiile oferite, este important să reținem că rezultatele variază. Fiecare organism reacționează diferit la tratament. Succesul tratamentului depinde și de stilul de viață și respectarea recomandărilor post-tratament. Totodată, Velashape nu este o soluție pentru pierderea dramatică în greutate. Ci o modalitate de a remodela și tonifia corpul.

Fie că vrei să scapi de celulită sau să-ți remodelezi corpul, tratamentul Velashape reprezintă în prezent una dintre cele mai eficiente soluții. Desigur, rezultatele depind de la un caz la altul, în funcție de numărul de ședințe. Însă efectele pot fi spectaculoase chiar după prima ședință. Iar avantajul major este acela că, după terminarea tratamentului, timp de câteva săptămâni, țesuturilor vor lucra în continuare. Efectele sunt de lungă durată, cu condiția menținerii unui stil de viață sănătos.

Alte articole recomandate