• Home
  • Timp liber
  • Cum poți alege invitația de nuntă în funcție de tematica acesteia?

Cum poți alege invitația de nuntă în funcție de tematica acesteia?

8.cumpotialegeinvitatiadenuntainfunctiedetematicaacesteia1 wp

Invitațiile de nuntă sunt accesorii foarte importante la toate nunțile iar mirii depun efort pentru a le găsi pe cele mai bune dintre ele. De obicei, tema nunții este cea care dictează tipul invitației pe care o vei oferi și prin urmare, va trebui să ții cont de toate aspectele acestea atunci când vrei să alegi invitațiile. Ia în calcul următoarele aspecte și cu siguranță vei găsi invitațiile potrivite.

Invitații pentru nunțile cu tematică retro

Atunci când cauți o invitație nuntă potrivită la o nuntă retro, ar trebui să ții cont de elementele care fac ca o astfel de invitație să se incadreze în temă. Culorile pastelate, imprimeurile care amintesc de vremurile trecute, imaginile sepia sau alb negru, fonturile foarte curbate, care imită scrisul de mână și chiar accesoriile cum ar fi elementele din dantelă sau mătase, toate pot face trimitere către tematica nunții. Aceste invitații sunt delicate și foarte elegante, fiind perfecte pentru cei care vor sa creeze o impresie bună.

Invitații pentru nunțile cu dress code

În funcție de dress code-ul ales, va trebui să selectezi și tipul de invitații. Spre exemplu, dacă este o nuntă unde toți invitații trebuie să respecte o anumită culoare a vestimentației, atunci și invitațiile vor fi în această culoare. Dacă este o nuntă ceva mai specială, unde invitații trebuie să poarte anumite haine, de asemenea, în funcție de stilul abordat se vor alege și invitațiile. Vei fi tentat să spui că doar nunțile foarte scumpe, cu invitați foarte pretențioși pot fi organizate astfel, însă în realitate lucrurile nu stau deloc așa. Dacă organizezi o nuntă atipică, pe care o vei ține undeva pe munte, la o cabană, unde investiția nu va fi una mare, dar distracția va fi în toi, invitațiile pot fi cu imprimeuri și modele care să facă trimitere la o astfel de locație, în timp ce invitații cu siguranță nu vor veni în rochii sau cu pantofi cu toc. Pe www.23h.ro cu siguranță vei găsi toate tipurile de invitații de care ai nevoie.

Invitații pentru nunțile cu tematică specifică

Există numeroase teme pentru nunți, de la cele cromatice și până la cele mult mai complexe, așa cum sunt de exemplu nunțile retro, nunțile rock, nunțile gothice sau chiar cele care fac trimitere la elemente regale. O mireasă prințesă, un mire prinț, decor plin de glitter… sună cunoscut, nu? Toate se potrivesc cu niște invitații care să arate ca niște mici bijuterii. Sunt și nunți unde motivele populare sunt cele mai des întâlnite sau nunți unde se folosesc motive specifice unui anumit sezon. Aceste mici detalii pot fi adăugate pe invitații pentru a le face mai interesante.

Indiferent de modul în care alegi invitațiile, cu siguranță vei reuși să obții rezultatele cele mai bune atunci când ceea ce cauți este în concordanță cu așteptările tale și cu toate preferințele pe care le ai încă din momentul în care îți organizezi nunta și te gândești la toate micile detalii ce o pot face unică.