Cum poți trata bronșiolita bebelușilor cu Tonimer monodoze ?

VA Press

Remediul pe bază de aerosoli Tonimer Monodoze

În cazul în care copilul tău suferă de bronșiolită, o rezolvare practică și eficientă este cura cu tonimer monodoze, o soluție naturală creată din apă de mare. 

Eliminarea mucusului și revenirea la o respirație mai normală este posibilă datorită acestei soluții hipertonice sterile, ce poate fi utilizată pentru aerosoli. Produsul de la Tonimer facilitează fluidizarea mucusului pentru a descongestiona eficient mucoasa nazală și pentru a permite o respirație corectă, mai ales în cazul sugarilor. 

Bronșiolita este o boală tratabilă, care poate fi ameliorată și vindecată cu ajutorul unor produse naturale fabricate de compania Tonimer, din apă de mare cu salinitate scăzută și osmolalitate testată atent și controlată în laboratoare de specialitate.

Acțiunea descongestionantă a monodozelor Tonimer lab Aerosol este demonstrată prin numeroase studii clinice. Administrarea soluției pentru aerosoli Tonimer se poate face cu ușurință, urmând indicațiile din tonimer aerosol prospect, unde poți găsi detalii despre produs, modul de folosire și cantitățile recomandate. 

Salinitatea scăzută de doar 3 % recomandă acest produs pentru bebeluși și copii și de asemenea pentru adulți. Spre deosebire de picăturile nazale des folosite în cazul răcelilor și gripelor, soluția pentru aerosoli Tonimer este foarte bine suportată, nu irită mucoasa nazală sensibilă a copiilor și nu generează dependență. 

Multe forme de bronșiolită sunt tratabile la domiciliu fără să necesite internare. Inhalațiile cu aerosoli ajută la o bună oxigenare a plămânilor, ceea ce duce la o vindecare mai rapidă. Nasul înfundat și mucozitățile creează disconfort sugarilor, care dorm mai agitat datorită dificultăților de respirație. 

Afecțiunile pulmonare ale copiilor și bebelușilor sunt mai ușor de ameliorat folosind remedii din ingrediente naturale. Bazată pe apă de mare, așa cum este menționat în tonimer prospect, soluția pentru aerosoli este simplu de administrat, fără să genereze durere sau iritație. 

Produsele Tonimer sunt fabricate respectând cele mai înalte standarde de calitate, pentru a putea constitui un tratament destinat copiilor de vârste fragede. Ușor suportate de organism, soluțiile din apă de mare bogată în oligoelemente și săruri minerale care nu conțin conservanți și nu irită mucoasa nazală.