Cum puteti beneficia de servicii funerare in sectorul 5 NON STOP?

Tragediile sosesc, de multe ori, pe neasteptate. Moartea unei persoane dragi poate sa se petreaca la orice ora si, din acest motiv, este necesar ca o firma de servicii funerare din sector 5 sa functioneze non-stop si sa va ofere ajutorul in cele mai grele momente, atunci cand sunteti coplesit de durere.

Tocmai de aceea, puteti suna la orice ora la Casa Bucur – servicii funerare sector 5, la numarul de telefon 0769 99 00 00. Imediat dupa ce indicati adresa, o echipa specializata in astfel de cazuri va sosi la domiciliul defunctului pentru a se ocupa de constatarea decesului, de imbalsamarea, toaletarea si imbracarea persoanei decedate, precum si de asezarea acesteia in sicriu.

servicii funerare sector 5 2 1024x734 1
servicii funerare sector 5

Servicii funerare sector 5, Bucuresti, la cele mai inalte standarde

Procedura de tanatopraxie este realizata astfel incat sa ii confere persoanei decedate un aspect aproape identic cu infatisarea sa din timpul vietii. Astfel, familia si toti cei apropiati vor putea sa pastreze o imagine vie a persoanei dragi si, de asemenea, se obtine timpul necesar pentru organizarea in cele mai mici detalii a ceremoniei de inmormantare.

Transportul reprezinta o alta problema de maxima importanta, care este rezolvata asa cum se cuvine. Este vorba, pe de o parte, de transportul persoanei decedate de acasa sau de la morga unui spital la capela unei biserici sau a unui cimitir. Ulterior, este nevoie de transportul catre locul propriu-zis in care se desfasoara ceremonia de inmormantare, transport necesar atat pentru trupul neinsufletit, cat si pentru familie, invitati, preoti, coroanele si jerbele de flori.

Indiferent daca este organizata o inhumare sau o incinerare, exista o serie de obiceiuri de care trebuie tinut cont, in functie de confesiunea religioasa a persoanei decedate si a familiei acesteia. Apoi, o firma de servicii funerare sector 5 poate organiza parastasul si va poate ajuta si la fiecare dintre soroacele de pomenire individuala a mortilor. Acestea sunt urmatoarele:

  • la 3 zile de la moarte, adica in ziua inmormantarii;
  • la 9 zile de la moarte;
  • la 40 de zile sau sase saptamani de la deces, aceasta slujba fiind considerata una dintre cele mai importante, cu multiple semnificatii religioase;
  • la 3, 6 si 9 luni dupa deces;
  • o alta slujba importanta de pomenire, desfasurata atunci cand se implineste un an de la moarte;
  • in fiecare an pentru urmatorii 7 ani de dupa deces, ultima dintre aceste slujbe avand, de asemenea, o semnificatie speciala.

Produsele funerare oferite

Pentru fiecare etapa a ceremoniei de inmormantare, este nevoie si de produse funerare specifice, de asemenea asigurate de o firma de pompe funebre. Astfel, sunt puse la dispozitie sicrie echipate in totalitate, realizate in Romania sau importate, dupa preferintele familiei. Pot fi alese materialul de fabricatie (brad, stejar, fag, tei, plop, zinc) si culoarea (mahon, negru, bej, alb).

Pot fi executate si diferite tipuri de monumente funerare din marmura, granit sau mozaic. Rudele au posibilitatea de a alege dimensiunea, forma sau structura, precum si modalitatea de decorare a acestora. In plus, sunt asigurate transportul la orice cimitir, precum si, la cerere, montajul si finisajele.

Apoi, tot pentru a usura cat mai mult sarcina rudelor, se poate realiza pregatirea unui set complet pentru pomana si parastas, format din coliva, colaci, vase, pachete alimentare cu produse de post sau de dulce.

In cele mai grele clipe, o firma de servicii funerare sector 5 asigura respectarea tuturor indatoririlor fata de persoana decedata, care va avea astfel parte de o ceremonie demna si de o trecere lina in eternitate.

Articol realizat de www.iagency.ro