Cum să alegi cel mai bun implant dentar premium

implanturidentare

Alegerea celui mai bun implant dentar premium, de la tipurile de implant dentar la garanțiile oferite, nu trebuie să fie un proces anevoios, în care să rămâi mereu cu îndoiala celei mai bune decizii. În câțiva pași simpli, îți oferim acces asupra opțiunilor pe care ți le oferă noua tehnologie dentară de ultimă generație a stomatologiei moderne, la cele mai înalte standarde internaționale.

 

Ce este implantul dentar? 

Implantul dentar este o reconstrucție dentară unică și personalizată, ce înlocuiește cu succes un dinte lipsă – căruia îi preia funcțiile estetice și funcționale. Implantul dentar de calitate premium se comportă și se simte ca un dinte natural, servind ca bază solidă a unei rădăcini, compatibilă cu țesuturile și osul maxilarului, care susține o lucrare protetică cu aspect estetic impecabil, identic cu cel natural.

Când ai nevoie de un implant dentar

Ca pacient care are nevoie de restaurarea danturii trebuie să știi care sunt situațiile când se apelează la tratamentele cu implanturi dentare. În primul rând, în cazul în care suferi de pierderea unuia sau mai multor dinți, fapt ce îți afectează cele trei funcții esențiale ale danturii: masticația, fonația (pronunția) și estetica.

De asemenea, implanturile dentare sunt recomandate când dinții sunt compromiși, nu mai pot fi salvați și au recomandare de extracție, în parodontopatii severe și în tulburări grave de ocluzie (mușcătură) sau când pur și simplu îți dorești urgent o reabilitare orală fixă, înlocuind cu succes proteza mobilă cu dinți ficși.

Cum alegi un implant de calitate premium?

Alegerea unui implant dentar de calitate premium se face prin consultarea cu o echipă medicală de profesioniști, specializați în chirurgia oro-maxilo-facială. Evoluția stomatologiei moderne permite intervenția rapidă în evaluarea clinică a pacienților, stabilirea planului de tratament și efectuarea intervenției chirurgicale cu tipul de implant dentar ales (Straumann, Bredent sau AB Dental).

Restaurarea funcțională și estetică a danturii cu ajutorul implanturilor dentare evoluează continuu, pe fondul celor mai inovatoare tehnologii din domeniul stomatologiei. Pacienții cu înalte standarde de calitate, preocupați de sănătatea și aspectul impecabil al danturii, dar și de garanția calității implanturilor dentare pe termen lung, au opțiuni diferite de tratament restaurativ, pentru lipsa parțială sau totală a dinților.

Ai o nevoie urgentă de implant dentar?

Avantajele unui implant dentar premium de la producători de renume internațional îți aduc beneficiile inovațiilor de ultimă oră în implantologie, cu garanția calității de la opt ani până pe viață.

Implantul Dentar Straumann este un implant premium de ultimă generație, produs la standardele de excelență ale tehnologiei elvețiene Straumann, marca de implanturi dentare numărul 1 în lume. Implantul Straumann valorifică soluțiile inovative a peste 60 de ani de cercetării științifice în implantologie și este considerat cel mai bun implant de pe piața stomatologică, la nivel mondial – cu garanție pe viață!

Implantul Dentar Bredent este rezultatul inovației tehnologiei germane, cu o tradiție de peste 40 de ani. Implantul Bredent Sky Fast and Fixed este popular în întreaga lume ca soluție revoluționară în domeniul implantologiei dentare, care oferă dinți ficși în doar 24 de ore. Lucrările protetice ale implanturilor Bredent restaurează de la un singur dinte la mai mulți (cu goluri) și chiar întreaga arcadă dentară. 

Implantul Dentar AB Dental este unic în România, ca implant personalizat, realizat individual cu ajutorul tehnologiei 3D. Sistemul de implant dentar AB Dental oferă cea mai diversă gamă de implanturi dentare, ca soluții inovative ale stomatologiei digitale, cu o istorie de peste 20 de ani de cercetări clinice ale companiei producătoare AB Dental Devices LTD Israel – în domeniul implantologiei dentare.

Prețul unui implant dentar premium depinde de complexitatea tratamentului și a lucrării dentare.

Redobândește-ți zâmbetul și sănătatea, fără compromisuri și fără disconfort, pentru o stare de bine!

 

Articol oferit de Clinica Stomatologică DENTALINE București.