Cum scăpăm de celulită în mod eficient?

female squeezes cellulite skin her legs close up shot white space

Cum ne afectează celulita viața?

Celulita afectează viața femeilor în multe feluri. Pe lângă aspectul inestetic, poate provoca disconfort fizic, cum ar fi senzația de greutate și durere în zonele afectate. De asemenea, poate afecta încrederea în sine a femeilor, determinându-le să se simtă stânjenite sau să resimtă disconfort atunci când sunt în public. Acest lucru poate duce la izolarea socială și la evitarea activităților care implică expunerea pielii, cum ar fi mersul la plajă sau purtarea de haine mai sumare.

Ce soluții de tratament există?

Există mai multe soluții pentru eliminarea celulitei, cum ar fi schimbarea stilului de viață, adoptarea unei alimentații sănătoase, exercițiile fizice și tratamentele cosmetice. Într-o clinică de dermatologie, spre exemplu, poți beneficia de un tratament velashape, efectuat cu ajutorul tehnologiei de ultimă generație. VelaShape este un dispozitiv aprobat FDA și unul dintre cele mai eficiente și fiabile dispozitive utilizate în tratamentul celulitei.

VelaShape – cel mai puternic tratament anticelulitic

VelaShape este o tehnologie avansată, non-invazivă de remodelare corporală, disponibilă în prezent. Tratamentul VelaShape poate reduce în mod eficient celulita, poate strânge și întări pielea și reduce circumferința pentru diferite zone ale corpului, inclusiv coapsele, brațele, fesele sau abdomenul.

Tehnologia VelaShape funcționează cu o combinație de lumină infraroșie, energie de radiofrecvență bipolară și vid, care determină încălzirea profundă a celulelor adipoase, a țesutului conjunctiv din jurul acestora și a fibrelor de colagen dermice subiacente. Acest tip de încălzire eficientă stimulează o producție nouă și mai calitativă de colagen și elastină, ceea ce are drept rezultat o reducere localizată a laxității pielii, a volumului corpului și o îmbunătățire generală a structurii și texturii pielii.

În general, utilizarea aparatului VelaShape oferă rezultate vizibile și eficiente într-un timp scurt, ceea ce îl face o opțiune populară printre femeile care își doresc să scape de celulită și să-și îmbunătățească aspectul pielii. În plus, VelaShape îmbunătățește dramatic textura și tonusul pielii, conferindu-i acesteia un aspect mai luminos și mai tineresc.