• Home
  • Sănătate
  • Cum scăpăm de grăsimea abdominală cu ajutorul ceaiului de salvie şi dafin

Cum scăpăm de grăsimea abdominală cu ajutorul ceaiului de salvie şi dafin

Cum scăpăm de grăsimea abdominală cu ajutorul ceaiului de salvie şi dafin

Acest ceai combinat ne ajută în arderea straturilor de grăsime abdominală, accelerând metabolismul semnificativ. Nu cred că nu aţi încercat măcar o dată să scăpaţi de kilogramele în plus, chiar dacă era necesar sau nu.

Dacă vom combina o dietă sănătoasă, cu mişcare, vom obţine o menţinere a greutăţii aproape de normal, tonusul muscular destul de bun, însă din păcate zona cea mai dificil de tonificat şi unde grăsimea se depozitează foarte uşor este abdomenul.

Deci putem avea o greutate optimă dar cu un abdomen pronunţat, adică nu este regulă că dacă slăbim scăpăm neapărat şi de inestetica BURTĂ. Unii oameni sunt norocoşi, când slăbesc, o fac uniform ceea ce este ideal, însă nu toţi avem parte de asta, de aceea am descoperit că există ceaiuri naturale care ne ajută să scăpăm de astfel de probleme.

Un astfel de adjuvant este ceaiul de salvie şi dafin care este foarte recomandat şi pentru cei cu probleme digestive dar şi pentru cei ce vor să scape urgent de grăsimea abdominală.

CUM PREPARĂM CEAIUL DE SALVIE ŞI DAFIN

Pentru prepararea ceaiului avem nevoie de : – 3 linguri de frunze de salvie – 5 – 6 frunze de dafin – 1 beţişor de scorţişoară – 1 litru apă plată

Punem apa plată într-un vas şi o fierbem la foc mare, când apa va începe să clocotească vom adăuga salvia, dafinul şi beţişorul de scorţişoară, pe care le vom ţine la fiert preţ de un sfert de oră, oprim focul, filtrăm şi-l putem consuma când acesta a ajuns la o temperatură rezonabilă pentru a putea fi băut.

Vom consuma ceaiul pe parcursul a unei întregi zile, iar cura va dura cel puţin 5 zile consecutiv.