Cum te poate ajuta o florarie online Bucuresti sa ii spui un „Te iubesc!” altfel?

VA Press

flori

Este foarte simplu! Nu trebuie sa-ti cauti cuvintele daca nu le gasesti, ci sa lasi Floraria de Vis sa faca totul pentru tine. Mai exact, consultantii te vor indruma ce flori sunt mai potrivite, le vor personaliza si le vor livra rapid (in doar cateva ore) ambalate incat sa impresioneze.

In plus, florariile online trimit si sms de confirmare cand s-a livrat comanda. Vei fi instiintat unde se afla curierul propriu si vei avea control asupra tuturor livrarilor. Gratuitatea livrarilor este pastrata indiferent de comenzile online, de valorile lor, in Bucuresti, in Ilfov trebuie sa achiti o taxa de 15 lei, pentru restul tarii taxa e una modica.

Livrarea florilor in Bucuresti dureaza aproximativ patru ore, florile vor fi proaspete si vor fi transportate in cele mai bune conditii, masinile proprii sunt speciale pentru transportul florilor si asigura o ventilatie buna, au loc suficient pentru un numar mare de flori. La livrare poti alege sa platesti la expeditor, cu un card bancar, la livrare, prin transfer bancar, e simplu si eficient, sigur. Livrarile de la florariile online pot fi insotite si de felicitari personalizate cu mesaje frumoase, inspirate, alese de tine sau chiar de consultanti daca le ceri ajutorul.

Cu asemenea florarii online,  orice „Te iubesc!” va fi unul de neuitat!