Cum va arăta rochia de mireasă a anului 2022

Cele mai recente tendințe în materie de rochii de mireasă 2022 ne oferă o gamă variată de modele pentru miresele care visează încă de mici la ținuta lor de nuntă. De la tradiționalele rochii de bal, până la variațiile moderne, cu stil, designerii au pregătit deja catalogul inspirat de pe podiumurile de modă care te vor face să spui un al doilea „Da!” – rochiei. 😉

Iată care sunt 5 trenduri principale de modă ale miresei anului 2022: 

2 rochii într-una singură

Poate printre cele mai vestite trenduri ale anului 2022 sunt rochiile 2 în 1, iar acest styling se aplică și în cazul rochiilor de mireasă. Nu doar că sunt foarte confortabile, ci sunt și versatile. Cu siguranță ți-a trecut prin minte la un moment dat gândul de a avea două ținute în ziua nunții. Ei bine, acum este posibil să faci asta cu doar o singură achiziție. 

Rochiile 2 în 1 sunt create cu o trenă detașabilă care practic transformă aproape total ținuta. Cu câteva mici retușuri de accesorizare, te vei simți în largul tău pe ringul de dans într-o „nouă” rochie care îi va lăsa pe invitați fără cuvinte.

Rochii cu mâneci lungi

Mânecile lungi devin un element decorativ plin de farmec pentru rochiile de mireasă din 2022. Dacă nunta ta va avea loc în timpul iernii atunci te poți bucura din plin de mâneci clasice din dantelă, voluminoasă, evazate sau cu detalii sculpturale. 

Optează pentru un astfel de model și vei obține ceva plin de originalitate, rafinament și romantism.

Decolteuri în V

O tendință care se află deja în atenția designerilor de modă, dar și a publicului de viitoare mirese este dată de decolteurile adânci în formă de V. De cele mai multe ori, rochiile cu un asemenea decolteu au spatele gol, iar bretelele se leagă după gât. 

Regăsită în rochiile de mireasă glam, decolteul în V este ideal pentru umerii înguști. El creează o proporție potrivită între bust și umeri și oferă, în același timp, un aer elegant. 

Slim sexy

Miresele anului 2022 sunt extrem de senzuale și stiliștii în modă pun accent pe formele corpului, pe îmbinarea materialelor diverse și pe originalitate. O rochie de mireasa stil sirenă îmbrățișează pieptul și talia și te ajută să îți pui în evidență corpul. 

În mod tradițional, rochiile tip sirenă se potrivesc cel mai bine femeilor înalte, cu picioare lungi și talie subțire. Însă, dacă ești minionă și visezi încă de mică la o rochie de mireasă stil sirenă, nu trebuie să renunți la acest vis. Poți rezolva problema cu o pereche de pantofi cu toc ceva mai înalt. 

Rochii scurte

Rochiile de mireasă scurte sunt, de fapt, mai moderne decât poate te-ai fi așteptat și au fost văzute și în acest sezon pe podiumul celor mai dorite tendințe de rochii de mireasă pentru 2022.

Astăzi rochia de mireasă a ajuns să reflecte mai mult ca oricând preferințele și dorințele miresei iar rochia scurtă de mireasă reprezintă mai mult ca niciodată, femeia, visătoare, ambițioasă, modernă și puternică. 

Nu-i așa că te-am pus pe gânduri? Dar chiar dacă acestea sunt cele mai populare rochii de mireasă, nu uita că alegerea trebuie făcută în funcție de dorințele tale, forma corpului și, desigur, buget. Iar dacă în materie de rochii de mireasă mai trebuie să chibzuiești, aruncă o privire la ofertele de nuntă puse la dispoziție de Metropolitan Club&Events. Nu ezita să ne contactezi în cazul în care ai nevoie de mai multe detalii!