• Home
  • Parteneri
  • Cumpărăturile online din petshop-uri, tot mai populare

Cumpărăturile online din petshop-uri, tot mai populare

kateryna hliznitsova bsru5ds1 yy unsplash scaled 1

Confortul de a face cumpărături direct de pe telefonul mobil, în magazine specializate (inclusiv în shop-uri ce oferă produse pentru animale de companie), a făcut ca popularitatea petshop-urilor online sa crească. Iată câteva dintre motivele pentru care credem că ar trebui să faci cumpărături printr-o astfel de platformă:

  • Reduceri de preț și oferte speciale

Când cumperi online, te poți bucura de promoții, prețuri reduse sau oferte – unele sunt disponibile în limita stocului, altele sunt legate de o anumită perioadă din an (de exemplu Black Friday, Crăciun etc.) – toate acestea te pot ajuta să economisești o mulțime de bani pe hrana pentru câini. Te bucuri cu adevărat de valoarea banilor tai, fără a compromite calitatea și siguranța. Aici intră hrana pentru caini și pisici, suplimentele, recompensele, accesoriile si produsele de ingrijire.

Așadar, de cele mai multe ori, poți obține o ofertă mai bună atunci când cumperi online. Poți găsi adesea prețuri mai bune căutând online, mai degrabă decât mergând personal la un magazin mic în localitatea in care locuiești.

  • Comoditate

Cel mai mare beneficiu atunci când cumperi online hrană pentru animale de companie este confortul. O poți face din caldura propriei case și nu va trebui să ieși la cumpărături. Dacă ești o persoană cunoscătoare a internetului, probabil că ai deja laptopul sau computerul cu tine – sau poate preferi sa faci totul de pe telefon! Odată ce găsești produsul pentru cainele sau pisica de acasă, trebuie să îl adaugi in cos și să completezi detaliile de livrare. Este chiar atât de simplu! Economisești nu doar bani (după cum am arătat la primul punct) ci și timp! Poți plăti cu cardul bancar sau ramburs, la venirea curierului.

  • Transport gratuit

…Sau taxe mici de livrare! Din fericire, chiar și comandând un coș de produse cu o valoare totală relativ mică (adesea în jurul pragului de 200 de lei), te poți bucura de zero taxe de transport, oriunde in Romania. Asadar, încă un motiv relevant pentru a alege mancare, vitamine, răsplăți sau jucarii online.

  • Comparatii mai ușoare ale produselor

De ce să stai în picioare minute în șir sau aplecat la raftul cel mai de jos, incercând sa compari informații nutritionale înscrise pe ambalajul produselor care te atrag, într-un magazin fizic? 

Este important pentru tine, ca părinte de animale de companie, în special dacă încerci noi mărci pentru animalul tau de companie, să examinezi în profunzime informațiile despre mancare. De aceea, este o idee grozavă să profiți de oportunitatea de a compara informațiile nutriționale ale ofertelor pentru a te asigura că oferi întotdeauna animalului hrană de cea mai bună calitate, pentru nevoile sale. Analiza cantitatii și tipurilor de proteine, grăsimi, fibre, apă și a informațiilor nutriționale generale ale hranei pentru câini ori pisici pe care le cumperi online este un început excelent – in plus, intr-un petshop precum Petmaster.ro ajungi rapid la produsul dorit prin filtrarea articolelor din meniu sau printr-o căutare rapidă online.

  • Serviciul clienți

Când comanzi livrarea hranei proaspete pentru câini ori pisici, la fel ca în cazul oricărui serviciu, poate exista ocazional o problemă care sa iti afecteze achiziția. Din acest motiv, orice părinte de animale de companie care cumpără online hrană pentru animale de companie ar trebui să se asigure că site-ul web pe care îl folosește are un serviciu clienți de calitate. Dacă există o problemă, consultanții ar trebui să o remediaze rapid și eficient, astfel încât animalul tău de companie să poată primi ceea ce are nevoie.