• Home
  • Externe
  • Cutremur devastator în Taiwan! Numărul morților crește, dispariții misterioase și clădiri prăbușite – detalii șocante

Cutremur devastator în Taiwan! Numărul morților crește, dispariții misterioase și clădiri prăbușite – detalii șocante

cutremur-devastator-in-taiwan!-numarul-mortilor-creste,-disparitii-misterioase-si-cladiri-prabusite-–-detalii-socante

Un seism cu o magnitudine de 7,4 a zguduit Taiwanul, generând 130 de replici secundare. Din primele raportări, The Guardian informează despre nouă decese și peste 900 de răniți în urma prăbușirii mai multor construcții.

Numărul victimelor seismului din Taiwan continuă să crească, atingând nouă morți și 934 de răniți. Potrivit autorităților, contactul a fost pierdut cu 50 de persoane aflate în diferite microbuze, iar mai mult de 70 de indivizi sunt izolați într-o mină de cărbune, unde, conform declarațiilor pompierilor, nu au fost raportate victime până în prezent.

BBC raportează că o construcție din Taipei s-a prăbușit, lăsând 57 de persoane prinse sub dărâmături. Până în prezent, seismul a fost urmat de 130 de replici.

Aceasta este considerată cea mai severă mișcare telurică din regiune din ultimii 25 de ani.

Ministerul Afacerilor Externe din Republica Moldova a comunicat că, din câte se știe, niciun cetățean moldovean nu se numără printre victime.

Epicentrul cutremurului a fost identificat la o adâncime de 15,5 km, tocmai într-un moment când mulți se îndreptau către locul de muncă sau școală. Acesta a activat o alertă de tsunami pentru sudul Japoniei și Filipine, alertă care a fost în cele din urmă revocată,

 » România FM – Externe
Citește continuarea 👆