• Home
  • Monden
  • Dana Budeanu dezvăluie secretul cadourilor perfecte pentru femei: „Ori cardul, ori nimic!”

Dana Budeanu dezvăluie secretul cadourilor perfecte pentru femei: „Ori cardul, ori nimic!”

Dana Budeanu

Dana Budeanu, cunoscută pentru stilul său direct și adesea controversat de exprimare, se adresează recent publicului cu sfaturi neconvenționale privind alegerea cadourilor pentru femei.

Stilista insistă asupra ideii că femeile preferă cadouri semnificative și materiale, respingând ideea cadourilor simbolice sau de mică valoare. În viziunea ei, femeile tinde să se compare între ele în ceea ce privește cadourile primite, punând astfel presiune asupra partenerilor de a alege cadouri impresionante.

Budeanu, cunoscută pentru declarațiile ei provocatoare, sugerează că opțiunile ideale sunt fie oferirea unui card de credit, fie alegerea unui cadou de valoare, respingând ideea cadourilor tradiționale sau simbolice, precum un ursuleț de pluș.

„Ori îi dai cardul, ori nimic!”, spune Budeanu.

„Să terminăm cu prostiile! Nimeni nu vrea ceva simbolic. Nimeni, nici măcar o amețită! Toate vor ceva ca lumea. De ce? Pentru că primul lucru pe care îl fac de Crăciun, este să le sune pe celelalte. 

– Tu ce ai primit? Tu ce ai făcut? Ele se compară între ele, pe loc. Nu există să te ierte vreodată vreuna că i-ai dus tu ceva mărunt, un ursuleț de pluș sau ceva. 

Și n-ar fi Dana Budeanu dacă…” mafioții nu cumpără cadou”!