• Home
  • Sănătate
  • Datorită acestor 4 uleiuri, ridurile din jurul ochilor sunt netezite: doar încercați!

Datorită acestor 4 uleiuri, ridurile din jurul ochilor sunt netezite: doar încercați!

Datorita acestor 4 uleiuri ridurile din jurul ochilor sunt netezite

Datorită acestor 4 uleiuri, ridurile din jurul ochilor sunt netezite: doar încercați!

1. Uleiul de măsline pentru ridurile din jurul ochilor este popular printre femeile cărora le pasă de pielea lor

Cel mai simplu mod de a trata ridurile din jurul ochilor este de a folosi comprese obișnuite cu ulei de măsline. Este suficient doar să umeziți tampoanele de bumbac în ulei și să le puneți pe ochi timp de aproximativ 10 minute. După îndepărtarea compresei, puteți face un masaj ușor cu vârful degetelor. Dacă adăugați capsule de vitamina E la 50 g de ulei de măsline, veți obține o mască de ulei hrănitor pentru ridurile din jurul ochilor. Această mască poate fi aplicată în fiecare seară și trebuie să o păstrați doar 5 minute și nu trebuie să o spălați, doar ștergeți-o cu un șervețel.

2. Puțini oameni cunosc efectul untului asupra ridurilor din jurul ochilor

Ei trebuie doar să ungă pleoapele inferioare și superioare și să se lase să se înmoaie peste noapte. Acest ulei nu numai din ridurile în jurul ochilor, ci și din posibilitatea de formare a acestora va ameliora. Pe bază de unt, puteți prepara o cremă. Mai întâi trebuie să turnați 100 ml de apă clocotită, mușețel și flori de tei (1/2 lingură fiecare) și lăsați la infuzat sub capac timp de 15 minute, apoi strecurați. Luați 2 linguri din această infuzie și amestecați cu 1 lingură de unt solid. De asemenea, puteți adăuga 1 linguriță de ulei de ricin. Apoi amestecați toate ingredientele până când sunt cremoase. O cremă de ulei gata făcută din ridurile din jurul ochilor este utilizată în fiecare zi înainte de culcare și se unge cu ea pe pleoape și colțurile ochilor.

3. Uleiurile esențiale pentru ridurile din jurul ochilor sunt, de asemenea, utilizate pe scară largă

Astfel de uleiuri sunt foarte bioactive, deoarece sunt obținute prin presare la rece. Uleiurile esențiale pentru ridurile din jurul ochilor sunt, de asemenea, mai eficiente, deoarece moleculele lor sunt capabile să pătrundă în cele mai adânci straturi ale pielii, hrănindu-l și hrănindu-l. Pentru comprese, puteți folosi ulei de piersici, ulei de trandafiri, ulei de migdale și altele.

4. Un remediu excelent pentru ridurile mimice este uleiul de susan

Trebuie încălzit și lubrifiat în zona în care predomină ridurile imitate, se lasă la macerat aproximativ o oră și se îndepărtează restul cu un prosop de hârtie.