• Home
  • Monden
  • De ce a fost Aris Eram, fiul Andreei Esca, exmatriculat din liceu. „Mama când o să vadă o să zică…

De ce a fost Aris Eram, fiul Andreei Esca, exmatriculat din liceu. „Mama când o să vadă o să zică…

De ce a fost Aris, fiul Andreei Esca, exmatriculat din liceu

Alexia și Aris Eram, copiii cunoscutului cuplu format din jurnalista Andreea Esca și omul de afaceri Alexandre Eram, au fost recent invitați la podcastul Giuliei Anghelescu. În cadrul discuției, cei doi frați, ambii concurenți în cadrul emisiunii America Express 2023, au împărtășit amintiri din perioada liceului, inclusiv un episod amuzant în care Aris a fost exmatriculat pentru o săptămână.

Alexia, absolventă a University for the Creative Arts din Anglia cu specializare în Marketing, Publicitate și Relații Publice în domeniul modei, și Aris, student la o facultate de business din Barcelona, au descris Liceul Francez Anna de Noailles din București ca fiind extrem de strict. Alexia a menționat că detențiile erau frecvente pentru absențe sau întârzieri nemotivate, dar exmatricularea fratelui său a fost un caz aparte.

Aris a povestit cu umor cum a ajuns să fie exmatriculat temporar: „Eu eram foarte fericit”. Motivul exmatriculării a fost legat de o glumă nevinovată cu un spray cu piper în baia școlii, care a dus la evacuarea temporară a clasei și la închiderea băilor din liceu. Această întâmplare a fost una dintre multele povești amuzante împărtășite de cei doi frați, care au subliniat și legătura lor strânsă, consolidată și mai mult după experiența America Express.

Alexia și Aris Eram au descris liceul lor drept unul foarte strict. „Dacă aveam trei absențe sau întârzieri nemotivate aveam detenție sâmbăta. Am ajuns o dată, dar nu pentru întârziere, alte lucruri. Ne dădeau teme, lucruri de făcut care aveau legătură cu greșeala pe care ai făcut-o, ca să o înțelegi”, a explicat Alexia Eram, în podcastul „Badassmom”.

„Mai rău decât detenția este să fii exmatriculat. Am fost exmatriculat o săptămână. Mi se pare o prostie pentru că nu faci nimic. Nu-ți dau nicio temă, nu faci nimic. Mie nu mi-au dat nimic. Eu eram foarte fericit”, a povestit Aris Eram, pentru sursa citată. „Mama când o să vadă o să zică «de ce ai spus asta?»”, a completat Alexia râzând.

„E amuzant. O povestesc, e tare. Aveam un spray cu piper, nu mai știu de ce l-am cumpărat. Cum nu-l foloseam, i-am zis unui prieten să mergem în baia școlii să-l încerce el. Am mers cu câțiva prieteni, haha, prietenul dă cu spray puțin. Ieșim tușind puțin, ne ducem la oră”, a povestit Aris Eram.

Aris Eram: „Zici că eram la poliție”
Când s-au dus să-și ia ghiozdanele, Aris și prietenii lui au observat mai mulți copii intrând în baie și ieșind tușind. Liceul Francez Anna de Noailles pune la dispoziție grădiniță, școală primară, gimnaziu și liceu într-o singură instituție.

„Mergem la oră și prietenul meu se duce la baie. Se întoarce stresat. A văzut profesori de fizică și științe care intrau cu mască de gaze. (…) Eram super stresat. Am dat două sprayuri, dar era foarte puternic. A intrat diriginta în clasa noastră, ne-a scos de acolo, zici că eram la poliție, ne-au luat separat să ne întrebe. Ziua următoare s-au închis toate băile, pentru că a intrat în aerisire, și am fost exmatriculat o săptămână”, a mai povestit Aris Eram, pe YouTube.