• Home
  • Monden
  • De ce l-a dus Mihaela Rădulescu pe Ayan, la 14 ani, într-un centru de dezintoxicare: „Reacția lui…”

De ce l-a dus Mihaela Rădulescu pe Ayan, la 14 ani, într-un centru de dezintoxicare: „Reacția lui…”

baiatul-mihaelei-radulescu

Mihaela Rădulescu a fost întotdeauna foarte atașată de fiul ei, Ayan, și i-a laudat mereu calitățile. Tânărul a împlinit recent 18 ani, iar prezentatoarea TV este o mamă mândră. Ayan este produsul căsătoriei Mihaelei Rădulescu cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg, cei doi divorțând în 2008.

Mihaela Rădulescu l-a dus pe Ayan în vizită la un centru de dezintoxicare, încercând să-l țină pe calea cea bună. Vedeta a vrut să-i arate cât de mult rău pot face drogurile și a considerat că această experiență este mai importantă decât orice învățătură de la școală.

„La vârsta de 14 ani, am dus-o pe Ayan într-o vizită inițiatică la un centru de dezintoxicare, în cea mai crudă aripă, alături de dependenții de droguri în retragere. Sunt oameni, copii și tineri care se lovesc cu capul de calorifer. Este un spectacol care te face să vomiti. Nu vrei să ai de-a face cu drogurile. Vroiam ca el să vadă ce înseamnă dependența și distrugerea vieților. I-am spus: ‘Te rog, știu că este dureros. Vreau să vezi ce se întâmplă’. Cred că am făcut un lucru bun. Reacția lui a fost la fel de puternică ca a mea atunci când am vizitat Auschwitz-ul”, a povestit Mihaela Rădulescu într-un interviu recent de pe Youtube.

De asemenea, Mihaela Rădulescu a precizat că nu a adus niciodată acasă alt bărbat în afară de tatăl lui Ayan și că l-a prezentat pe actualul ei iubit, Felix Baumgartner, inițial ca fiind un prieten.

„Ayan nu a văzut niciodată un alt bărbat în casa noastră în afară de tatăl său. Nici măcar Felix nu l-a întâlnit pe copil sau în casă decât după doi ani. L-am prezentat pe Felix ca pe un prieten. Eu cred foarte mult în aceste lucruri”, a mai spus vedeta.

Fiul Mihaelei Rădulescu, Ayan, studiază acum la școala prestigioasă Lawrenceville din New Jersey, SUA, unde taxa anuală este de 70.000 de dolari. Ayan a făcut parte din echipa de fotbal american a școlii, a participat la dezbateri și la un cerc de poezie.

Viitorul arată bine pentru băiatul vedetei, care a fost deja acceptat la două dintre cele mai bune universități din SUA și urmează să studieze la prestigioasa Universitate Princeton.

„Cred foarte mult în sistemul universitaramerican și am fost întotdeauna un susținător al acestui sistem de învățământ. Am știut dintotdeauna că, dacă îți dorești să-ți îndrumi copilul spre o astfel de universitate, trebuie să-l pregătești încă de la grădiniță”, a declarat Mihaela Rădulescu într-un podcast cu Amalia Enache.

La împlinirea vârstei de 18 ani a fiului său, Mihaela Rădulescu a postat pe Instagram un mesaj emoționant: „18 ani. Partea mea preferată din această viață de pe pământ. Nu am suficiente cuvinte ca să spun într-o propoziție ceea ce simt. O, băiatule… ești un bărbat acum. #unnoucapitol”.