• Home
  • Actualitate
  • Decizie radicală luată de Vulpița. Unde a plecat Veronica Stegaru, cu copilul, dupa ce Viorel a părăsit-o

Decizie radicală luată de Vulpița. Unde a plecat Veronica Stegaru, cu copilul, dupa ce Viorel a părăsit-o

https www.cancan.ro wp content uploads 2020 11 vulpita veronica cu viorel 1024x635 1

Veronica Stegaru a devenit cunoscută odată cu aparițiile sale la emisiunea Acces Direct, de la Antena 1. În urmă cu trei ani, atât ea, cât și Viorel Stegaru, fostul ei soț, deveniseră vedete în toată regulă. O țară întreagă i-a urmărit zi de zi, timp de câteva luni. Însă, lucrurile s-au schimbat la 180 de grade atunci când cei doi s-au întors acasă, la Blăgești. Bărbatul a ales să divorțeze de ea, iar „Vulpița” și-a continuat viața. Zilele trecute, mămica a născut cel de-al treilea copil, iar situația disperată în care se afla s-a schimbat radical.

După plecarea de la Acces Direct, emisiunea care i-a consacrat pe cei doi protagoniști, Veronica Stegaru aka Vulpița s-a întors în satul natal, Blăgești, Vaslui. Din păcate, femeia a rămas singură cu doi copii, după ce Viorel a ales să se despartă de ea.

În urmă cu câteva zile, tânăra a mai adus pe lume încă un copil, însă bucuria a fost umbrită de situația în care se află. Fiind de una singură, Veronica a luat o decizie radicală atât pentru ea, cât și pentru bebelușul ei.

Unde a decis să meargă Veronica Stegaru, după ce a născut a treia oară

În urmă cu două zile, Veronica Stegaru era disperată și credea că, rămânând pe drumuri, copilul îi va fi luat. Însă, acum se pare că fosta soție a lui Viorel Stegaru a decis să meargă cu copilul într-un centru specializat pentru ocrotirea mamei și copiilor, care sunt în situații de risc, notează Spynews.

Cum s-au schimbat lucrurile în viața foștilor soți, după ce s-au întors de la București

Vecinii celor doi foști parteneri au vorbit despre cum i-au privit oamenii, atunci când s-au întors de la București.

„Când s-au întors de la televizor, oamenii pe aici pe la noi se uitau așa la ei, cu mirare. Nu au fost jigniți sau ceva. Pur și simplu ne miram și noi că au ajuns acolo. Prin sat s-au spus de multe ori despre Veronica vorbe urâte. Ba că pleacă cu unul, cu altul, ba că nu are grijă de copil, atunci când avea doar fetița.

O fi fost așa, mamă, dar și Viorel o mai bătea. Profita de faptul că e mai mare decât ea și ea n-are unde să se ducă. S-a măritat cu el de mică, să ducă și ea o viață mai bună. Ai ei sunt mai săraci, cu mai puține posibilități. Nici casa lor nu se învârte după soare… o fi gândit și ea că trăiește mai bine. A râs lumea de ea atunci când a apărut filmarea aia când face „prostii” pe câmp. A trăit cu rușine, dar lumea a uitat, mamă. Că se uită. Au venit altele care s-au întâmplat”, a spus una dintre vecinele celor doi, după cum menționează sursa mai sus amintită.