• Home
  • Actualitate
  • Declarații controversate ale familiei Doldurea după tragedia de la stația GPL din Crevedia: „Băiatul meu nu e fiu de beizadea”

Declarații controversate ale familiei Doldurea după tragedia de la stația GPL din Crevedia: „Băiatul meu nu e fiu de beizadea”

Declarații controversate ale familiei Doldurea după tragedia de la stația GPL din Crevedia

În urma tragediei de la stația GPL din Crevedia, unde două persoane au murit și alte 58 au fost rănite, familia Doldurea, proprietara stației, a făcut primele declarații publice. Petra Doldurea, mama lui Ionuț Doldurea, patronul stației, a avut o reacție neașteptată când a fost abordată de jurnaliști.

Petra Doldurea, îmbrăcată într-o rochie de casă și cu șorț, se afla în curtea casei sale când a fost luată prin surprindere de jurnaliști. „Ce vreți? Copilul meu nu e fiu de beizadea. Uitați-vă la mine, așa arată o soție de primar?”, a declarat femeia, arătându-și mâinile și adăugând: „Uitați-vă la mâinile mele, să se vadă ce muncite sunt”.

Declarația vine după ce Ion Doldurea, soțul Petrei și edilul din Caracal, a făcut un comentariu controversat despre incident, spunând că știe despre o singură persoană decedată și că „ceilalți, pompierii, este problema lor”.

Când a fost întrebată dacă fiul ei are vreo responsabilitate pentru incident, Petra Doldurea a răspuns: „Nu-mi puneți mie astfel de întrebări. Eu nu știu nimic. Nu mai stau cu băiatul meu de 14 ani. Să spună cei care fac ancheta. Băiatul meu este acolo, la Crevedia. Eu nu știu nimic”.

Reamintim că exploziile de la stația GPL din Crevedia au avut loc sâmbătă seara, iar autoritățile au constatat că funcționarea stației era ilegală. Dintre cele 58 de persoane rănite, 43 sunt angajați ai Ministerului de Afaceri Interne. Victimele cu arsuri grave au fost transferate la unități medicale din străinătate, cu ajutorul oferit de opt țări europene. Până în prezent, victimele au fost internate în spitale din Austria, Italia, Germania, Belgia și Norvegia.