• Home
  • Parteneri
  • Descoperă 5 detalii care pun pe fugă orice bărbat după primul date

Descoperă 5 detalii care pun pe fugă orice bărbat după primul date

Descopera 5 detalii care pun pe fuga orice barbat dupa primul date

Multe reprezentante ale sexului frumos se întreabă de ce nu reușesc să păstreze legătura cu bărbații alături de care ies la întâlniri. Acest lucru nu ar trebui să fie de mirare, dată fiind teama lor de a intra într-o relație pe termen lung. Nu este, însă, singurul motiv pentru care un bărbat nu te sună pentru a-ți propune o nouă întrevedere. Există multe motive pentru care cineva poate deveni reticent după primul date.

Iată 5 lucruri care îi țin pe bărbați la distanța după o întâlnire romantică

  1. Te plângi prea mult despre foștii iubiți.

Nu mulți bărbați doresc să asculte detalii despre relațiile eșuate prin care ai trecut. Chiar dacă mai toată lumea are tendința să dea vina pe celălalt când povestea de dragoste ia o turnură neplăcută, asta nu înseamnă că trebuie să “pictezi” o imagine negativă despre foștii tăi parteneri. În caz contrar, cel cu care ai ieșit la date se va întreba ce abordare vei avea față de el, dacă relația începe să “scârțâie”. Concentrează-te pe aspectele pozitive ale vieții și adoptă o atitudine pozitivă. Astfel, vei crea o primă impresie pozitivă. 

  1. Faci oversharing.

Emoțiile te pot face adesea să vorbești mult, fără să filtrezi ceea ce împărtășești interlocutorului tău. Cu toate acestea, este indicat să păstrezi discuția într-o zonă relaxată, să eviți subiectele prea intime și să acorzi și celuilalt spațiu în conversație. Ascultă activ la ceea ce îți povestește și participă la discuție cu întrebări. Astfel, vei avea parte de o interacțiune echilibrată, în care ambii parteneri află lucruri noi despre celălalt, fără să se simtă neglijat. 

  1. Porți haine incomode.

De asemenea, nu trebuie să te lași copleșită de dorința de a arăta cât mai bine. Alege o ținută confortabilă, care să te facă să te simți bine în pielea ta. Hainele prea strâmte sau pantofii cu tocuri excesiv de înalte nu te vor pune într-o lumină favorabilă. Cel cu care ai ieșit va avea impresia că va fi nevoit întotdeauna să te ajute să-ți menții echilibrul sau să te audă plângându-te despre tinutele incomode pe care le porți. Nu ezita să porți încălțări comode, precum tenișii. Poți comanda acum perechea potrivită, de pe site-ul Vgeneration, unde vei găsi o gamă impresionantă de articole moderne. 

  1. Stai prea mult cu privirea în telefon.

Nimic nu este mai neplăcut la o întâlnire decât senzația că nu prezinți interes pentru persoana de lângă tine. Cu cât îți verifici mai des telefonul, cu atât mai mare va fi distanțarea dintre tine și cel cu care ai ieșit. Dacă observi că petreci prea mult timp pe Internet în general, este recomandat să te informezi cu privire la această dependență și să iei măsuri. 

  1. Te machiezi excesiv.

Deși poate părea contraintuitiv, în general, bărbații nu consideră atractive femeile care poartă prea mult machiaj. Prin urmare, dacă aplici fond de ten în mod exagerat, pentru a-ți acoperi micile imperfecțiuni, trebuie să știi că va fi în defavoarea ta. Un look artificial sugerează lipsa de încredere în sine și o preocupare bolnăvicioasă față de aparențe. Prin urmare, adoptă o înfățișare naturală.

Așadar, evită aceste atitudini care îți vor crea o imagine negativă în fața bărbaților, iar efectele se vor vedea încă de la următoarea întâlnire!

Sursa foto: shutterstock.com