• Home
  • Horoscop
  • Descoperă fazele Lunii în iunie 2024. Luna nouă începe pe 6 iunie

Descoperă fazele Lunii în iunie 2024. Luna nouă începe pe 6 iunie

descopera-fazele-lunii-in-iunie-2024.-luna-noua-incepe-pe-6-iunie

Iunie 2024 aduce schimbări notabile în ciclul lunar, începând cu Luna Nouă pe 6 iunie la 15:38, semnificativă pentru nativii zodiacului. Aceasta marcază începutul verii cu o energie propice pentru nou și introspecție. Urmează Primul Pătrar pe 14 iunie la 08:18, o perioadă excelentă pentru a începe proiecte noi sau pentru a pune în aplicare idei.

Momentul culminant al lunii este Luna Plină din 22 iunie la 04:08, cunoscută și sub numele de Luna Căpșună, care coincide cu solstițiul de vară. Acest eveniment astral, care nu a mai avut loc de la 1985, este un timp de maximă vizibilitate și claritate, ideal pentru evaluarea progresului personal și celebrarea realizărilor. Luna se încheie cu Ultimul Pătrar pe 29 iunie la 00:53, marcând o perioadă de reflecție și finalizare a ciclurilor începute.

Luna Nouă din 6 iunie în semnul Gemenilor încurajează deschiderea către noi idei și comunicare, ajutându-i pe nativi să înțeleagă mai bine dinamica relațiilor lor. Luna Plină în Săgetător pe 22 iunie aduce oportunități de creștere spirituală și clarificări importante în viețile celor interesați.

 » Horoscopul zilei
Citește continuarea👆