Descoperă patronii cerești ai zodiilor și îngerul păzitor al fiecărei zodii. Cine sunt aceștia pentru Berbeci, Raci și Săgetători

VA Press

Fiecare semn zodiacal are propriul său înger păzitor dintre arhangheli, care ajută oamenii indiferent de apartenența lor religioasă. Clarvăzătorul Kazhetta a dezvăluit ce arhanghel patronează fiecare semn, explicând și caracteristicile lor principale.

Astfel, Berbecii se află sub auspiciile arhanghelului Mihail, considerat „arhanghelul-șef”, patronul războinicilor și invingătorul răului. Taurul este protejat de arhanghelul Haniel, iubitor de oameni și întotdeauna gata să-i ajute, să-i consoleze și să le dea pace.

Gemenii sunt sub auspiciile arhanghelului Zadkiel, ingerul milei, care îi protejează, îi ajută pe cei care au nevoie de vindecare și îi inspiră să creadă în Dumnezeu. Racii au un patron puternic, arhanghelul Gabriel, numit și arhanghelul Vestii bune, mesagerul lui Dumnezeu, care informează oamenii despre planurile divine și aduce vești bune.

Leul este protejat de arhanghelul Raziel, care deține multe cunoștințe secrete și are încrederea lui Dumnezeu, iar Fecioara se bucură de patronajul arhanghelului Raguel, cunoscut pentru dreptatea sa.

Scorpionii sunt sub auspiciile arhanghelului Jeremiel, cel mai misterios semn al zodiacului, protejându-i pe cei care sunt capabili să depășească dificultățile vieții. Sagetatorul este patronat de puternicul arhanghel Rafael, cunoscut ca un inger facător de minuni, care aduce vindecare fizică și spirituală.

Capricornii sunt protejați de arhanghelul Azrael, care este mereu alături de ei în momentele dificile și este considerat un ghid între viață și moarte. Varsatorul este patronat de arhanghelul Uriel, ingerul luminii, ajutându-i să găsească o cale ușoară în viață, în timp ce Pestii sunt sub auspiciile arhanghelului Sandalphon, care îi ajută să se conecteze la sursa divină și să-și transmită rugăciunile către Dumnezeu.