sâmbătă, 28 martie 2020

Descopera tot ce trebuie sa stii inainte sa cumperi pompe submersibile

Știrile zilei

Monica Pop, despre cele două alimente banale pe care trebuie să le aibă românii în casă, dacă fac provizii

Medicul Monica Pop a făcut un anunț foarte important în contextul crizei coronavirusului, insistând asupra ideii că alimentația trebuie...

Stewardesa Georgiana, atac dur la adresa romilor care revin în țară: „Veniți să ne omorâți părinții”

Zilele trecute, sute de romi au aterizat pe Aeroportul Otopeni din Capitală, întorși toți din țările străine în care...

Marina Almășan, atac dur la adresa celor din diaspora! „Ticăloșii care ni se-ntorc în țară”

Jurnalista TV Marina Almășan a reacționat extrem de dur la adresa conaționalilor care s-au întors, în număr mare, în...

Persoanele care, din pacate nu dispun de apa curenta in caminele personale sau care cauta produse excelente pentru asanarea iazurilor isi pot achizitiona pompe submersibile moderne.

Este vorba despre dispozitive foarte practice, care sunt din ce in ce mai des folosite in prezent si care trebuie achizitionate numai dupa ce indivizii se informeaza foarte bine. In randurile ce urmeaza sunt prezentate principalele aspecte pe care cumparatorii trebuie sa le aiba in vedere astfel incat sa poata face investitii deosebite pentru nevoile pe care le au!

Apa procesata

In functie de tipul de apa pe care doresc sa o obtina, indivizii pot alege dintre mai multe tipuri de pompe. Ei au la dispozitie atat modele pentru apa curate, cat si dispozitive pentru apa curate.

De exemplu, atunci cand planuiesc sa pompeze apa dintr-un put in care lichidul este foarte limpede, cumparatorii pot alege cu usurinta pompe din prima categorie, insa daca lucreaza cu apa  care este foarte tulbure si care contine numerose particule de praf, de preferat este ca indivizii sa isi achizitioneze pompe pentru apa murdara, astfel incat sa poata utiliza ulterior apa din lacuri, puturi murdare ori pline de noroi.

Pompe submersibile in functie de sursa de aductiune

Un alt element foarte important pe care indivizii trebuie sa il aiba in vedere inainte de a face o investitie este referitor la sursa de aductiune a apei. De exemplu, in prezent exista dispozitive pentru fantani si puturi, dar si modele special create pentru apa din iazuri din lacuri.

In functie de scopul pentru care oamenii au nevoie de pompe submersibile, ei pot alege fie unele prevazute cu un sistem de tip hidrofor, fie pompe de mare adancime. Dispozitivele pot avea o eficienta de pana la 8-9 metri, cu mentiunea ca utilizatorii trebuie sa tina cont de motivul pentru care au nevoie de apa.

Debitul de defulare

Printre elementele carora utilizatorii trebuie sa le acorde o atentie deosebita cand vine vorba despre pompele submersibile se numara si debitul de defulare. Practic, este vorba despre cantitatea de apa pe care indivizii o pot aduce la capatul de consumare si care este se exprima, de cele mai multe ori in metri cubi pe ora.

Cu cat valorile oferite de dispozitivele moderne sunt mai mari, cu atat acestea sunt mai eficiente sim ai practice. De exemplu, cei care isi doresc sa se bucure de apa potabila in caminele personale au nevoie de pompe care sa aiba un debit de circa 1-2 metri cubi pe ora. Acesa este consumul obisnuit pentru o casa. In schimb, persoanele care au nevoie de pompe in mediul industrial trebuie sa aleaga unele cu un debit mai mare, de cel putin 2-4 metri cubi pe ora.

 

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă

- Advertisement -Descopera tot ce trebuie sa stii inainte sa cumperi pompe submersibile 1