• Home
  • Externe
  • Descoperire macabră la o firmă de pompe funebre. A fost ținută timp de 2 ani într-un dric

Descoperire macabră la o firmă de pompe funebre. A fost ținută timp de 2 ani într-un dric

descoperire-macabra-la-o-firma-de-pompe-funebre.-a-fost-tinuta-timp-de-2-ani-intr-un-dric

Într-un eveniment ce depășește limitele imaginației, o firmă de pompe funebre din Colorado, SUA, a ascuns un secret tulburător timp de doi ani. Ancheta poliției a scos la iveală fapte înfiorătoare.

Proprietarul, acuzat de acte necugetate, a păstrat în mod ilegal rămășițele incinerate ale aproximativ 30 de persoane, precum și corpul neîngrijit al unei femei de 63 de ani, decedată în august 2022, din cauze naturale. Acest gest neortodox a fost descoperit la sediul companiei, unde familia îndurerată a fost ulterior informată, rămășițele fiind trimise la medicul legist din Denver pentru identificare.

Miles Harford, suspectul principal, este posibil să fi înlocuit cenușa reală a decedaților cu cea a altor persoane, ca urmare a problemelor financiare ale afacerii sale, ceea ce a împiedicat finalizarea procesului de incinerare. Comandantul poliției din Denver, Matt Clark, a subliniat impactul profund asupra familiilor, care, crezând că au primit cenușa propriilor apropiați, au fost în realitate înșelate.

”Domnul Harford, pare să fi avut probleme financiare în afacerea sa. În unele cazuri, el nu a putut să finalizeze incinerările”, a declarat comandantul poliției din Denver, Matt Clark. Rudele femeii de 63 de ani au primit rămășițe, însă nu au fost cele ale defunctei.

 » România FM – Externe
Citește continuarea 👆