• Home
  • Timp liber
  • Detalii tulburătoare despre Michael Schumacher! Familia face sacrificii incredibile pentru tratamentul său

Detalii tulburătoare despre Michael Schumacher! Familia face sacrificii incredibile pentru tratamentul său

449389739 879516394206793 2902337930239033505 n

Noi detalii despre starea lui Michael Schumacher au ieșit la iveală, în timp ce familia depune eforturi uriașe pentru a-i asigura tratamentul necesar. Aproape 7 ani și jumătate au trecut de la gravul accident de schi al fostului pilot de Formula 1, urmat de o lungă perioadă în comă și multiple intervenții chirurgicale. În prezent, Schumacher este tratat acasă, într-o vilă din Mallorca.

Costurile tratamentului sunt uriașe, ajungând la 191.000 de euro pe săptămână. Pentru a acoperi aceste cheltuieli, familia a vândut treptat diverse bunuri. Mai întâi, au vândut un avion privat pentru 35 de milioane de euro, apoi o casă în Norvegia pentru 3 milioane de euro. Acum, soția lui Michael, Corrina Schumacher, a scos la vânzare o casă în Elveția pentru 60 de milioane de euro, demonstrând angajamentul lor de a face tot posibilul pentru recuperarea sa.

Michael Schumacher a împlinit 52 de ani la începutul lui 2021, iar fanii sunt alături de el în această luptă dificilă. Într-un gest emoționant, familia a permis publicarea unor imagini inedite cu Schumacher într-un documentar intitulat „Schumacher”. Acest film va include înregistrări private și va fi regizat de Michael Wech și Hanns-Bruno Kammertons, prezentând și membri ai familiei precum Corinna, tatăl Rolf, fiica Gina și fiul Mick.

Alte articole recomandate