• Home
  • Parteneri
  • Device-uri pe care sa le achizitionezi cand detii un iPhone

Device-uri pe care sa le achizitionezi cand detii un iPhone

apple

Aceste telefoane sunt deseori utilizate de catre vlogeri si influenceri, datorita faptului ca sunt extrem de utile in crearea continutului video/ photo. Totusi, alte persoane aleg iPhone-urile datorita functiilor pe care telefonul le prezinta.

Astfel, daca detii un telefon de la Apple merita sa investesti in diferite device-uri pe care sa le conectezi la acesta. Printre cele mai renumite dispozitive se numara: boxele portabile, Apple Tv, GPS, camerele si microfoanele din locuinta ta, dar si smartwatch pentru apple iPhone. Toate acestea se gasesc in magazinele dedicate, la un pret accesibil oricui, astfel incat experiente Apple sa fie una cat mai buna pentru fiecare utilizator. Daca doresti sa investesti in device-uri pentru telefonul tau, in acest articol iti vom prezenta cateva criterii de selectie, astfel incat tu sa poti achizitiona cele mai bune produse.

1. Functii

Toate device-urile special concepute pentru gama de smartphone-uri de la Apple prezinta numeroase functii pentru a facilita utilizarea produsului. Printre toate aceste device-uri se numara si smartwatch-ul pentru iOS, care iti va oferi posibilitatea de a utiliza telefonul de la distanta. Acest mic dispozitiv va afisa toate informatiile referitoare la activitatea ta zilnica, precum: numarul de pasi, numarul de kilometri parcursi, ritmul inimii, dar va oferi si alte functii, anume: apelare, posibilitatea de a raspunde unui apel, alarma, informatii cu privire la vreme, informatii cu privire la e-mailuri sau sms-uri. Totodata, device-ul ca indeplini si principala functie pentru care a fost creat, anume sa afiseze ora.

Asadar, folosind un simplu produs, vei avea acces la o gama variata de functii ale telefonului tau, fara prea mult efort.

2.Aspect

Toate produsele destinate gamei Apple au un aspect estetic foarte placut, datorita designului simplu, dar totodata sofisticat. Printre cele mai apreciate dispozitive se numara si ceasul inteligent compatibil cu iOs, care atrage atentia prin rafinamentul designului pe care il prezinta. Produsul are dimensiuni mici, si o executie extrem de vina, fapt pentru care se poate potrivi cu orice outfit, dar si cu mai multe stiluri vestimentare, astfel incat tu sa il poti purta oricand.

Chiar daca dimensiunile sunt relativ mici, forma si aspectul deviceului il vor scoate in evidenta. Asadar, daca doresti sa achizitionezi un produs care sa fie util, dar totodata sa aiba si un aspect extrem de placut, atunci acest dispozitiv este cea mai buna alegere. Mai mult, se regaseste in magazinele virtuale la un pret accesibil, intr-o gama variate de nuante. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa dai click pe produs si sa citesti toate specificatiile referitoare la acesta. Cu siguranta, in cele din urma, vei achizitiona un device care corespunde in totalitate criteriilor tale estetice.

3.Compatibilitate

Anumite persoane nu achizitioneaza device-uri pentru iPhone, din acuza ca se tem de incompatibilitatea intre telefon si produs. Acestea considera ca telefoanele mult prea vechi nu pot fi folosite cu dispozitivele noi si vice- versa. Totusi, acest lucru este in totalitate fals, deoarece ambele device-uri se conecteaza prin intermediul Bluetooth-ului.

Spre exemplu, in momentul in care doresti sa conectezi un smart watch pentru iPhone, tot ceea ce trebuie sa faci este sa activezi serviciile Bluetooth, iar telefonul se va conecta automat la dispozitiv, in cel mai scurt timp. Totusi, exista momente in care aceasta conexiune nu poate fi realizata, din cauza faptului ca telefonul se afla la distanta mult prea mare de dispozitiv sau unul dintre senzorii device-ului este defectat. Asadar, in momentul in care ai achizitionat un produs nou, este important sa il testezi imediat, pentru a observa daca functioneaza in parametrii optimi.