• Home
  • Monden
  • Dezvăluirea cu care Adda a luat pe toată lumea prin surprindere: „Am aflat că sunt…”

Dezvăluirea cu care Adda a luat pe toată lumea prin surprindere: „Am aflat că sunt…”

Adda

Adda, o prezență constantă și influentă în mediul online, a împărtășit recent cu urmăritorii săi detalii intime despre viața ei. Artista, cunoscută pentru sinceritatea ei pe Instagram, a surprins publicul cu mărturisiri neașteptate.

Acum un an, Adda a vorbit despre lupta ei cu problemele de sănătate, dezvăluind că a fost inițial diagnosticată greșit, iar ulterior a aflat că suferă de borelioză și bartonella. Acest anunț a venit cu promisiunea unei perioade îndelungate de tratament.

„Într-o noapte am auzit zgomote în casă, zgomote pe care le auzeam de mult timp, de ani întregi, dar care se intensificau în momentul în care mă opream din investigații. Alexutu dormea în dreapta mea, am început să mă rog și să îmi fac cruce, apoi a trosnit puternic geamul”, a povestit Adda.

Pe lângă aceste probleme de sănătate, Adda a mărturisit că a fost afectată și de fenomene neobișnuite în locuința ei. Pentru o lungă perioadă, chiar ani de zile, a auzit zgomote ciudate în casă, care au crescut în intensitate în momente de pauză din investigații. Ea a relatat un incident înspăimântător petrecut într-o noapte, când era acasă doar cu fiul ei, descriind zgomote intense și un geam care a trosnit brusc.

„Adda, tu trebuie să accepți că ești specială și că simți energii și entități…”, i-a spus parapsihologul. „Am aflat că sunt bântuită de spirite”, a mai povestit artista.

În căutarea unor răspunsuri, artista a apelat la un parapsiholog, care i-a sugerat că este capabilă să simtă energii și entități nevăzute. După această întâlnire, îngrijorată și temătoare, Adda a primit un mesaj încurajator de la mama ei, reamintindu-i că este o persoană puternică și capabilă să depășească momentele dificile.

„Cât timp trăiești, simte-te viu. Dacă iți e dor de ceea ce făceai, fă-o din nou. Mergi mai departe când toți se așteaptă să renunți. Nu accepta să se tocească tăria pe care o ai în tine”, a fost mesajul pe care Adda l-a primit de la mama sa.