Dezvăluiri exclusive: Doina Teodoru anunță viitorul proiect în care va apărea, după revenirea din America Express

VA Press

Doina Teodoru America Express

Într-un recent interviu, Doina Teodoru, cunoscută pentru relația sa cu Cătălin Scărlătescu, a dezvăluit că va face parte dintr-un nou serial. Actrița, care se pregătește pentru filmări, a vorbit și despre experiența sa în teatru și pasiunea pentru personajele pe care le interpretează pe scenă. După participarea la America Express, vedeta a oferit detalii interesante despre cariera ei.

În interviul acordat, Doina Teodoru a împărtășit entuziasmul pentru viitorul proiect, anunțând că va fi implicată în filmările unui serial. Actrița a vorbit și despre implicarea sa în lumea teatrului, unde se bucură de numeroase spectacole și de personajele pe care le interpretează pe scenă.

„Voi reveni pe ecrane în curând. Sunt destul de activă în teatru, având multe spectacole, iar în viitorul apropiat voi începe filmările pentru un serial. Detaliile vor fi dezvăluite în curând”, a declarat Doina.

Doina Teodoru a menționat că preferă un program flexibil, care îi permite să își urmeze propriile proiecte. Până acum, actrița nu a avut un contract permanent de muncă, dorind să se bucure de libertatea de a alege și de a călători. Acest aspect a ajutat-o să se implice în diverse proiecte și să-și dezvolte cariera în modul în care și-a dorit.

„Eu lucrez de când mă știu pe colaborare, nu am vrut să mă anganjez niciodată în teatru, pentru că îmi place să am un program flexibil și să mi-l fac pe cât posibilul cum îl vreau eu. Călătoresc foarte mult, în spectacolele în care joc mereu suntem pe dublu rol, tocmai ca să ne dea puțină libertate și mi se pare mult mai ok așa pentru mine”, a mai spus actrița pentru Ego.ro.