• Home
  • Breaking News
  • Dezvăluiri șocante în cazul exploziilor de la stația GPL din Crevedia: Primarul știa de nereguli și se contrazice în declarații

Dezvăluiri șocante în cazul exploziilor de la stația GPL din Crevedia: Primarul știa de nereguli și se contrazice în declarații

Primar Crevedia explozie GPL

Crevedia, 30 august 2023 – La patru zile de la exploziile devastatoare care au zguduit o stație GPL din localitatea Crevedia, ancheta autorităților scoate la iveală detalii alarmante. Două persoane și-au pierdut viața și alte 56 au fost rănite în urma deflagrațiilor. Într-o dezvoltare surprinzătoare a evenimentelor, se pare că primarul localității, Florin Petre, era conștient de neregulile care existau la stația GPL.

Într-un interviu acordat postului de televiziune Antena 3 CNN, primarul Florin Petre a negat inițial cunoașterea oricăror probleme la stația GPL, susținând că nu a primit niciun avertisment din partea prefecturii sau a Consiliului Județean. „Eu nu am de unde să știu ce s-a întâmplat acolo,” a declarat Petre.

Cu toate acestea, atitudinea primarului s-a schimbat radical când i-a fost prezentată o postare de pe pagina oficială de Facebook a primăriei Crevedia. În acea postare, edilul recunoaște că locația unde au avut loc exploziile era „mai degrabă un depozit de GPL,” după ce activitatea de vânzare de carburanți către cetățeni fusese suspendată de ISU. „Când am venit eu la primărie, această locație avea suspendată activitatea de cei de la ISU, nu mai avea voie să vândă carburanți la cetățeni. Dar venea cisterna, încărcau, știu ei ce făceau,” se arată în postarea de pe Facebook.

În urma dezvăluirii acestei postări, primarul a refuzat să mai continue interviul, alimentând și mai mult suspiciunile cu privire la gradul său de implicare și cunoaștere a situației de la stația GPL.

Ancheta este în curs de desfășurare, iar autoritățile sunt hotărâte să stabilească cine se face vinovat de această tragedie. Cu toate acestea, dezvăluirile recente aduc în prim-plan întrebări serioase despre responsabilitatea și transparența autorităților locale.