• Home
  • Externe
  • Diana Șoșoacă și-a suspendat soțul pentru a-l „elibera” de serviciile secrete

Diana Șoșoacă și-a suspendat soțul pentru a-l „elibera” de serviciile secrete

diana-sosoaca-si-a-suspendat-sotul-pentru-a-l-„elibera”-de-serviciile-secrete

Într-o mișcare surprinzătoare, Diana Șoșoacă, figura emblematică a partidului radical SOS România, a declarat că a luat decizia de a-l suspenda pe soțul său, Dumitru Silvestru Șoșoacă, din poziția de prim-vicepreședinte al formațiunii politice. Motivația acestei acțiuni, potrivit liderului, este salvarea acestuia din influența nefastă a serviciilor secrete. Chiar dacă decizia a stârnit nemulțumirea soțului său, Diana Șoșoacă subliniază că legăturile familiale rămân neschimbate și că a recurs la acest gest drastic în scopul protejării lui.

„În încercarea de a-l proteja pe soțul meu de influența dăunătoare a serviciilor secrete care au reușit să-l inconjoare, am fost nevoită să-l suspend din rolul său de conducere în cadrul partidului. Această decizie face ca semnătura lui să devină irelevantă pentru acele forțe care căutau să-l exploateze”, a declarat Diana Șoșoacă în timpul unui eveniment desfășurat la Iași.

Liderul partidului a mărturisit că a fost supusă presiunilor, amenințărilor și șantajului, cu scopul de a se conforma unor directive externe. I s-a sugestat că are potențialul de a ocupa cea mai înaltă funcție în stat, cu condiția să se supună unor interese străine, o propunere pe care a refuzat-o, punând pe primul plan integritatea familiei și independența sa politică.

 » România FM – Externe
Citește continuarea 👆