• Home
  • Uncategorized
  • Doliu la Poli Iași! Doi foști mari fundași ai clubului au decedat în decurs de 3 zile

Doliu la Poli Iași! Doi foști mari fundași ai clubului au decedat în decurs de 3 zile

Doliu

Clubul de fotbal Poli Iași trece printr-un moment de profundă tristețe, în urma pierderii a doi dintre foștii săi mari fundași, Dragoș Urdaru și Narcis Ciocârlan. Aceste decese au adus un val de doliu asupra comunității sportive chiar în prag de sărbători.

Narcis Ciocârlan, în vârstă de 71 de ani, a decedat sâmbătă dimineața în urma unui infarct. Acesta a fost un jucător-cheie pentru Poli Iași în anii ’70 și a avut o contribuție importantă la succesul echipei în acea perioadă. De asemenea, Ciocârlan a ocupat funcția de antrenor secund atât la Poli Iași, cât și la Foresta Suceava, colaborând cu Marin Barbu. Era cunoscut pentru problemele sale cardiace și a suferit un infarct în 2011. Narcis Ciocârlan va fi înmormântat în zilele următoare, iar clubul Poli Iași a exprimat regretul printr-o postare pe rețelele de socializare.

Un alt doliu a lovit clubul odată cu decesul lui Dragoș Urdaru, în vârstă de 54 de ani, miercuri, 20 decembrie. Urdaru a fost parte integrantă a echipei Poli Iași care a promovat în prima ligă în 1995. După retragerea din activitatea de fotbalist, Urdaru a devenit arbitru și organizator de competiții la Poli Iași. A avut de asemenea o carieră remarcabilă la clubul, evoluând în 222 de meciuri și marcând 20 de goluri. Clubul și-a exprimat regretul și pentru pierderea sa, rememorând contribuția sa valoroasă la echipă.

Aceste pierderi tragice sunt resimțite profund de comunitatea sportivă și fanii echipei Poli Iași, amintind de contribuțiile semnificative ale acestor doi foști jucători la istoria clubului. Gândurile și condoleanțele sunt îndreptate către familiile și prietenii lor în aceste momente dificile.