• Home
  • Externe
  • Doliu uriaș în televiziune! Marele actor a murit fulgerător

Doliu uriaș în televiziune! Marele actor a murit fulgerător

doliu-urias-in-televiziune!-marele-actor-a-murit-fulgerator

Actorul Juan Verduzco, o prezență emblematică în lumea telenovelelor mexicane, s-a stins din viață pe 4 martie, lăsând un gol imens în inimile fanilor și ale colegilor. Juan Verduzco, venerat pentru interpretarea sa memorabilă în telenovela „Don Camerino”, a decedat la vârsta de 78 de ani, după o carieră impresionantă de cinci decenii, conform relatărilor presei locale. Până în prezent, cauza exactă a decesului său nu a fost divulgată.

Anunțul trist al decesului său a fost făcut public de Asociația Națională a Actorilor, care a exprimat adânci regrete pentru pierderea unui membru deosebit al comunității actoricești. Asociația a transmis condoleanțe familiei, prietenilor și colaboratorilor lui Verduzco, mulțumindu-i pentru contribuția sa valoroasă în domeniul actoriei.

Eugenio Derbez, unul dintre colegii de breaslă ai lui Verduzco, a împărtășit pe rețelele sociale un mesaj emoționant, subliniind cât de profund va fi simțită absența actorului: „A fi partenerul de scenă al lui Juan a fost o onoare imensă. Fără el, lumea va fi mai tristă și mai singuratică.”

Juan Verduzco s-a născut pe 28 ianuarie 1946, în Mexico City, și și-a început cariera în actorie în 1974, cu rolul său din telenovela „Mundo de juguete”. A urmat o serie de roluri în filme și seriale de televiziune,

 » România FM – Externe
Citește continuarea 👆