• Home
  • Uncategorized
  • Dr. Virginia Faur ne da o reteta naturista. Cum se prepara antibioticul saracului

Dr. Virginia Faur ne da o reteta naturista. Cum se prepara antibioticul saracului

dr virginia faur 1024x576 1

În contextul în care temperaturile scad și grija pentru sănătate devine tot mai stringentă, medicul Virginia Faur aduce în atenția publicului o metodă naturistă de fortificare a imunității. Aceasta propune un tratament accesibil, cunoscut sub numele de „antibioticul săracului”, ce promite efecte benefice în prevenirea și tratarea afecțiunilor respiratorii minore.

Specialista în remedii naturiste, Dr. Virginia Faur, recomandă acest preparat în sezonul rece, când răcelile și infecțiile respiratorii își fac simțită prezența. Menționând că nu toate organismele sunt suficient de puternice pentru a se apăra împotriva virusurilor și bacteriilor, ea sugerează că acest „antibiotic” poate fi un aliat valoros.

Pentru a prepara acest remediu, sunt necesare doar trei ingrediente: 40 de grame de cimbru uscat, miere de albine și un borcan mic. Se pune cimbrul în borcan și se adaugă mierea până când borcanul este complet umplut. Amestecul se lasă să stea timp de două săptămâni, perioadă în care compoziția cimbrului și antioxidanții din miere vor forma un puternic antibiotic natural.

Se recomandă administrarea a trei lingurițe pe zi din acest amestec, preferabil înainte de masă. E important de respectat un interval de 8 ore între doze. Deși gustul este plăcut, nu se recomandă exagerarea în utilizarea acestui tratament.

Beneficiile mierii de albine sunt multiple și bine documentate. Aceasta este un energizant natural rapid și puternic, întărind nervii și contribuind la o viață mai lungă și mai sănătoasă. Mierea reglează activitatea glandelor principale ale corpului și menține echilibrul endocrin. De asemenea, are proprietăți antiinfecțioase, stimulând digestia și metabolismul, ajutând la eliminarea toxinelor și favorizând sănătatea inimii.

Mierea conține două tipuri de zahăr, glucoza și fructoza, care sunt absorbite diferit de organism. Glucoza se absoarbe rapid, în timp ce fructoza menține nivelul de zahăr din sânge la un nivel constant, făcând mierea un aliment ideal pentru copii și femeile însărcinate, dar și pentru sportivi și persoane în convalescență.