• Home
  • Timp liber
  • Elena Ionescu dezvăluie miracolul divin care i-a salvat vederea!

Elena Ionescu dezvăluie miracolul divin care i-a salvat vederea!

Elena Ionescu

Elena Ionescu, solista apreciată de public, a trăit o experiență dramatică care i-a schimbat viața profund. Acum zece ani, artista a fost diagnosticată cu un ulcer cornean grav care îi afecta vederea și îi punea în pericol cariera. În ciuda multiplelor vizite la medici și a numeroaselor tratamente urmate, problema părea fără soluție. Totul s-a schimbat însă după o vizită la moaștele Sfintei Parascheva, pe care Elena o consideră un miracol divin.

O luptă dureroasă și de durată cu boala

Elena a început să aibă probleme serioase cu vederea la 20 de ani. Diagnosticul de ulcer cornean a fost un șoc, iar dificultățile întâmpinate zilnic erau copleșitoare. Dioptriile mari îi afectau claritatea vederii, iar lentilele de contact, purtate doar la un ochi, provocau lacrimare excesivă și disconfort constant.

„Nu vedeam microfonul foarte bine. Tot timpul foloseam lentile de contact pe un singur ochi. Pe cel pe care aveam ulcerul cornean nu puteam să pun. Era destul de greu”, a declarat Elena Ionescu la emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV. În ciuda eforturilor continue de a găsi un tratament eficient, rezultatele erau mereu dezamăgitoare. „Managerul meu a fost cu mine și a încercat de multe ori să mergem la toate clinicile. Toate rezultatele erau la fel. Acest ulcer cornean era activ”, a adăugat solista.

Miracolul: vizita la moaștele Sfintei Parascheva

După un concert, la îndemnul mamei sale, Elena a decis să viziteze moaștele Sfintei Parascheva. Mama artistei avea o legătură spirituală puternică cu Sfânta Parascheva și i-a sugerat să urmeze un ritual de credință. „Mama îmi spunea tot timpul că are o legătură aparte cu Sfânta Parascheva, ea fiind din Iași. Mereu mi-a spus că între ea și Sfânta Parascheva a existat această legătură sufletească și că a ajutat-o în multe momente ale vieții”, a explicat Elena.

După concert, deși obosită, cântăreața a mers la biserică, a atins moaștele cu o vată și s-a șters la ochi. Acest gest simplu, dar plin de credință, a avut un impact profund asupra ei. „Parcă am simțit ceva în momentul acela. Uneori nu poți să explici niște momente în viață, dar ulterior le simți”, a relatat Elena.

O minune în viața mea

După această vizită, starea Elenei Ionescu s-a îmbunătățit considerabil, iar problemele de vedere au început să se diminueze. Experiența a marcat-o profund, consolidându-i credința și recunoștința față de ajutorul divin. „Este o chestiune destul de veche în viața mea. S-a întâmplat acum vreo 10 ani. Aveam puțin peste 20 de ani, dar mi s-a părut că a fost o minune în viața mea, un moment care pe mine m-a schimbat cu totul, din toate punctele de vedere”, a mărturisit vedeta.

Astăzi, Elena Ionescu vorbește deschis despre experiența sa, încurajându-i pe cei care se confruntă cu dificultăți să nu își piardă speranța și să își găsească puterea în credință și în dragostea pentru viață. Povestea sa este o lecție valoroasă despre curaj, perseverență și miracolul credinței.