• Home
  • Sănătate
  • Epilarea definitivă şi aspectul plăcut şi catifelat al pielii

Epilarea definitivă şi aspectul plăcut şi catifelat al pielii

logo yiara wp 1

Modul în care arătăm, silueta şi aspectul pielii, sunt elemente care fac parte din imaginea noastră exterioară. Indiferent dacă suntem tineri sau maturi, cu toţii vom încerca să descoperim tratamentele şi terapiile care ne vor ajuta să arătăm bine, dar să ne şi simţim foarte bine.

Când alegem epilarea definitivă cu laser

Pilozitatea excesivă este un fenomen des manifestat, atât de femei, cât şi de bărbaţi. Firul de păr  este format din keratină, având rădăcina reprezenatată de un folicul. Foliculii există pe toată suprafaţa corpului, fiind înconjuraţi de capilarele sangvine care au  rolul de a transporta nutrineţii necesari creşterii şi regenerării firului de păr. Astfel, firele de păr au o anumită culoare, textură şi rezistenţă, influeaţate de caracteristicile fiecăruia. În lupta cu  firele de păr de pe corp, rezistente groase şi puternice, procedura de epilare definitiva laser se va dovedi cea mai avantajoasă. Rezultatele vor fi reprezentate de o piele catifelată şi luminoasă, dar şi de un aspect general plăcut care va favoriza creşterea încrederii în sine. 

Avantajele epilării cu laser

Această procedură ne eliberează de grija îndepărtării periodice a părului de pe orice arie anatomică. Procedurile de epilare definitiva cu laser sunt nedureroase şi uşor de aplicat, vizita într-o clinică de dermatologie oferindu-ne şansa de a fi consultaţi şi trataţi de personal calificat în acest sens, dar şi de a beneficia de cele mai performante dispozitive. Rezultatele vor apărea curând, chiar şi în cazul ariilor cu pilozitate excesivă.  Epilarea cu laser oferă confort la nivelul pielii, elimină costurile periodice alocate anterior altor tehnici  de epilare, se adaptează specificului anatomic al fiecăruia, putându-se  aplica pe orice tip de piele, pigment sau folicul. 

Cum acţionează epilarea cu laser?

Atunci când se alege epilare laser dioda, se asigură acces la cele mai performante tehnologii în domeniu. Aplicându-se această procedură, pigmenţii de melanină aflaţi în foloculii de păr vor absorbi  radiaţia laserului, proces care va conduce la distrugerea foliculului aflat în creştere. După aplicarea terapiei cu laser, firele de păr vor cădea, iar foliculilor li se va bloca regenerarea. Sistemul de epilare cu laser pus la dispoziţie în cadrul clinicii de dermatologie, va asigura epilarea la cele mai înalte standarde de calitate şi în cele mai optime condiţii de siguranţă. Personalul calificat în acest sens, va şti cum trebuie aplicată procedura, câte şedinţe se impun în funcţie de caracteristici, oferind consiliere şi suport în vederea pregătirii pentru aplicarea procedurii, dar şi pentru păstrarea rezultatelor obţinute.