• Home
  • Actualitate
  • Este vorba despre Irina Loghin! Ce s-a întâmplat cu marea cântăreață de muzică populară a României

Este vorba despre Irina Loghin! Ce s-a întâmplat cu marea cântăreață de muzică populară a României

342522907 939426680735667 8621039467836101750 n

Irina Loghin a dat lovitura. Artista a urcat în trend cu melodia sa. Clipul pe care l-a dedicat nepoatei sale Ana-Alexandra a ajuns printre preferatele românilor în doar câteva ore de la lansare. „Dragii mei, am pus pe melodie toate trăirile mele din ultimele luni, toate emoțiile și sentimentele încercate de când am devenit bunică”, a precizat solista.

Îndrăgita cântăreață de muzică populară, Irina Loghin, a rupt topurile în mediul online. Videoclipul dedicat nepoatei sale a devenit viral în doar câteva ore. Solista este forte bucuroasă că are parte de această perioadă minunată din viața sa.

Interpreta de muzică populară a urcat în trendurile muzicale cu un videoclip făcut pentru nepoata sa Ana – Alexandra, care a fost botezată în luna februarie a acestui an. Piesa pentru micuță este printre preferatele românilor.

În clipul devenit viral, Irina Loghin vorbește despre iubirea pe care i-o poartă fetiței. Solista stă pe o canapea cu micuța de numai câteva luni în brațe.

Cele două poartă costume populare tradiționale, încă o dovadă că artista adoră tradițiile. Filmarea distribuită pe pagina personală de Facebook a adunat până acum peste 64.000 de comentarii și numeroase aprecieri.

Aceasta a transmis în mesajul postat pe rețelele de socializare că prin intermediul acestei melodii dorește să transmită toate trăirile sale.

„Dragii mei, am pus pe melodie toate trăirile mele din ultimele luni, toate emoțiile și sentimentele încercate de când am devenit bunică! Sper să vă placă ce a ieșit!”, a scris Irina Loghin în mediul virtual.

Cântăreața a primit sute de aprecieri de la internauții care o urmăresc pe rețelele de socializare. Interpreta de muzică populară este foarte încântată de rezultatul piesei, care a ajuns imediat la sufletele oamenilor.

Această melodie a fost lansată pe Internet chiar în ziua de Paște, pe 16 aprilie 2023

În numai câteva ore de la lansare a strâns numeroase like-uri, încă o dovadă în plus că vedeta nu este numită degeaba Regina muzicii populare.

„Să îmi strâng la piept nepoțica și să mă strige bunica / Iar acum vreau să vă spun, dragii români cu suflet bun, măi / Dumnezeu mi-a ajutat și o nepoțică mi-a dat”, sunt câteva dintre versurile piesei.

Irina le-a mulțumit fanilor pentru că au apreciat melodia scoasă recent și pentru că întotdeauna i-au fost alături.

„Vă mulțumesc din suflet pentru toate gândurile bune, toate comentariile care mai de care mai frumoase! Am primit și foarte multe telefoane de felicitare! Mă bucur că această melodie a ajuns la sufletele voastre”, a mai adăugat Irina Loghin.