Exista „prea tanara” sau „prea in varsta” pentru oja semipermanenta? Afla raspunsul specialistilor!

VA Press

oja semipermanenta

In foarte multe tari, varsta nu este decat un mit. Aceste cifre asociate cu etatea unei persoane reprezinta doar un reper cu iz birocratic, care nu reflecta nici pe departe starea de spirit sau jovialitatea. Tineretea poate fi traita la orice varsta, acesta fiind de fapt si darul vietii, de care multi nu se apropie, de teama ridicolului. 

 

A te bucura insa de toate trendurile de fashion intr-un mod elegant si rafinat nu te poate duce niciodata spre situatii jenante si hilare. Nici oja semipermanenta nu este o exceptie, de calitatile acesteia putand profita fiecare femeie, indiferent de anii indicati de buletin.

Manichiura, modul prin care „comunica” unghiutele

oja semipermanenta 2
oja semipermanenta

Eleganta unei femei este completata splendid de o manichiura ingrijita. Probabil ai observat in operele marilor artisti, incercarea lor de a surprinde frumusetea mainilor si de a reda mesaje romantice sau dramatice folosinde-se de atitudinea acestora. Dansurile orientale si cele indiene expun in cel mai complex mod diverse posturi, tocmai pentru a scoate in evidenta delicatetea, dar si forta pe care o transmit mainile. De aici si atentia deosebita acordata de femei pentru intretinerea acestor „arme” ale seductiei. 

 

Desigur, aceasta indeletnicire nu are nicio legatura cu varsta, femeile dorindu-si sa fie cochete indiferent de etapa vietii pe care o traverseaza. Este chiar de admirat sa observi o prezenta feminina de peste 60 de ani interesata de ultimele tendinte in moda, care asorteaza cu rafinament culorile si materialele. 

 

Ojele, cosmeticele nelipsite din trusa de infrumusetare

 

Oja semipermanenta este un partener de incredere in orice situatie, putand fi purtata in cadrul unor evenimente speciale, precum nunti, botezuri, aniversari, banchete sau intr-un cadru uzual la birou, in concediu, la o iesire cu prietenii si in orice zi in care vrei sa te bucuri de un aspect impecabil. Culorile foarte pigmentate si lucioase, in cele mai variate nuante, acopera stiluri diverse, pornind de la cel conservator, pana la cel mai indraznet. Poti completa, astfel, orice tinuta casual, business, cocktail, de seara sau sport cu o manichiura in culori captivante. 

 

Oja semipermanenta este un real ajutor pentru femeile moderne, care isi impart ziua intre numeroase activitati. Rezistenta si durabilitatea acestor oje le permit sa isi puna in practica orice plan sau dorinta, fara a fi ingrijorate ca si-ar putea deteriora manichiura. Gradinaritul, spalatul vaselor sau curatenia nu vor afecta aspectul unghiilor, compozitia ojei si tehnica de aplicare fiind foarte eficiente. 

 

Efecte fascinante si pigmenti ultra intensi

 

Ojele semipermanente HP, reflectorizante sau cele Cat Eye 10D, cu efecte optice fascinante, sunt un adevarat spectacol. Pigmentii intensi, elementul de baza din compozitia acestor oje, ofera unghiilor un aspect inegalabil, lucru ce a contribuit la popularitatea acestor produse. Pe de alta parte, rezistenta la zgarieturi si pastrarea in cea mai buna forma, pana la 2 sau chiar 3 saptamani, le-au asigurat statutul de articole indispensabile, mai ales pentru femeile active. Cu oja semipermanenta poti desfasura orice hobby, fara grija de a-ti strica manichiura. 

 

Demonstreaza ca varsta e doar un numar si bucura-te de calitatile cu care a fost inzestrata oja semipermanenta. Alege cele mai frumoase nuante din ofertele pe care le ai la dispozitie si fa din fiecare zi un motiv de sarbatoare. Descopera si experimenteaza aceste articole minunate, care ocupa un loc fruntas pe piata cosmeticelor.