Experienta mea cu o florarie online din Bucuresti

De cele mai multe ori suntem tot mai scufundati in treburile  cotidiene si abia ne mai facem timp pentru noi si pentru cei dragi. Asa ca atunci cand avem de oferit un cadou pentru mama, iubita, sotia, sora sau orice persoana draga din viata noastra si nu avem timp sa fim prezenti putem apela la serviciile oferite de o florarie online, care livreaza flori in Bucuresti.

Zis si facut, la o simpla cautare pe google putem gasii “n” rezultate cu astfel de florarii, dar de unde stim ca facem alegerea potrivita? Am luat “teapa” de catva ori, iar in urma nemultumirii mele, unul dintre prietenii mei, Florian, mi-a recomandat Floraria de Vis.

Buchete de trandafiri Superbi – Deosebiti

Am ascultat sfatul bunului meu prieten, Florian, si am comandat cu inima cat un purice un buchet de trandafiri pentru sora mea. Pretul a fost unul rezonabil, ceva mai ieftin decat la multe dintre florariile de lux ale Bucurestiului. Am asteptat cu emotii sa vad ce se intampla, daca livrarea florilor va fi efectuata la timp si daca trandafirii vor fii ca in imagine.

Dupa 2 ore de la inregistrarea comenzii am primit pe email confirmarea ca livrarea florilor, a buchetului de trandafiri a fost efectuata. Apoi am primit pe whatzap de la sora mea o fotografie a superbului buchet cu un mesaj de multumire.

Floraria de Vis si-a facut treba cu brio si tin sa va impartasesc aceasta experienta cu gandul ca veti avea nevoie candva de o florarie online care sa va livreze un buchete de flori

Aranjamente de flori in cutii

Nu a fost prima si ultima mea comanda la floraria mentionata mai sus, au urmat multe alte comenzi, in acest fel am economisit mult timp si energie, totodata nelasand persoanele dragi ignorate.

Cea mai mare placuta surpriza a fost atunci cand i-am trimis unei prietene de familie, un aranjament de flori in cutii, aranjament ce a fost realizat intr-un mod superb, de nedescris, mult mai frumos decat in  fotografia de pe webisteul florariei online.

Ca si la prima experienta am primit confirmarea livrarii florilor pe email dupa 2-3 ore. Nu va inchipuit bucuria de pe chipul Cristinei, surpriza si veselia aduse in viata ei odata cu sosirea curierului cu flori si cu o bombona de ciocolata anexata de pe site.

Aranjamente florale de lux

Deja am in minte ce-I voi livra celei mai importante persoane din viata mea la urmatoarea comanda, aici ma refer la sotia mea.

De curand au incarcat pe siteul Floraria de Vis – Florarie Online Bucuresti niste aranjamente florale de lux, aranjamentele sunt aranjate in cutii albe, negre, rosii sau roz. Aceste cutii contin diferite flori: trandafiri, bujori, allele, larcamioare…sa fiu sincer nici nu stiu cum se numesc toate acele fori dar combinatia de culori, rafinamentul si cratia in sine sunt minunate.

Deci, astept cu nerabdare aniversara de 5 ani de la casatoria noastra pentru a-i oferii acesta surpriza minunata.

Florarie Online cu reduceri pentru fidelizare

Am ramas placut surprins de aceasta florarie online, nu numai din perspectiva calitatii serviciilor oferite, livrare rapida, flori superbe si proaspete dar si din perspectiva campaniilor de marketing initiate de acestia.

Dupa cea de-a doua comanda relizata la ei, am primit un voucher cadou-discount de 10% pentru o urmatoare comanda de flor. Desigur ca l-am folosit, am primit discountul promis, 10% reducere iar serviciile au ramas la cel ma inalt standard.

Suport online

Pot sa va spun ca niciodata comunicarea nu a fost mai simpla, aceasta florarie online ofera un support foarte rapid printr-un livechat la capatul caruia este mereu cineva care raspunde foarte amabil, si ca sa va ofer o mica sugestie, atunci cand bugetul este usor depasit, puteti cere o mica reducere de pret pentru a va permite aranajamentul dorit.

Si ca sa va fac viata mai usoara si voua, dragii mei o sa va las datele lor de contact pentru a va ajuta in alaegerea unui cadou pentru persoanele drage din viata ta.

Daca doriti sa vedeti cu ochii vostrii florile sau sa ridicati florile din magazine va recomanda sa mergeti dinrect in florarie la adresa: Bulevardul Ferdinand I nr. 60, București cod postal 021393. De asemenea puteti comanda florile online de pewebsite sau telefonic.

Va doresc o primavara minunata si plina de surprize.