• Home
  • Grădină
  • Fertilizator pentru mușcate și nu numai – stimulează creșterea și îmbunătățește microflora solului!

Fertilizator pentru mușcate și nu numai – stimulează creșterea și îmbunătățește microflora solului!

Fertilizator-pentru-muscate-si-nu-numai

Fertilizator pentru mușcate și alte plante – stimulează creșterea și îmbunătățește microflora solului!

În acest articol, vă vom prezenta un fertilizator vitaminizat și hrănitor pentru plantele de apartament, inclusiv pentru mușcate. Acest îngrășământ va contribui la refacerea chiar și a celor mai slabe și fragile flori, va îmbunătăți imunitatea plantelor, adaptarea lor după replantare sau schimbarea locului de creștere, va optimiza absorbția nutrienților din sol, va stimula creșterea și dezvoltarea activă și va declanșa o înflorire luxuriantă, chiar și în cazul plantelor care nu au înflorit de mult timp.

Primul ingredient necesar pentru pregătirea acestui stimulator este pasta de tomate. Aceasta conține o serie de substanțe nutritive organice și stimulatoare pentru plante. Al doilea ingredient este drojdia, care, de asemenea, are beneficii excelente pentru plante. Aceasta conține o gamă variată de minerale, aminoacizi și vitamine.

Pentru a pregăti fertilizatorul, luați 1 linguriță de pastă de tomate și diluați-o într-un litru de apă caldă. Asigurați-vă că pasta de tomate nu conține sare și, de preferat, verificați eticheta pentru a vă asigura că nu conține conservanți. Adăugați, de asemenea, 10 grame de drojdie proaspătă. Amestecați bine și lăsați ingredientele să acționeze timp de 20 de minute. După aceasta, fertilizatorul este gata pentru a fi utilizat. Aplicați-l prin udarea plantelor la rădăcină.

După aplicarea acestui fertilizator, plantele dvs., inclusiv mușcatele, vor deveni cu siguranță mai viguroase, sănătoase și vor înflori într-un mod frumos.

Spor la grădinărit!