• Home
  • Povești
  • Fiica pe moarte când se trezește brusc și spune 7 cuvinte în timp ce părinții se pregătesc să-și ia rămas bun

Fiica pe moarte când se trezește brusc și spune 7 cuvinte în timp ce părinții se pregătesc să-și ia rămas bun

Fiica pe moarte când se trezește brusc și spune 7 cuvinte în timp ce părinții se pregătesc să-și ia rămas bun

Abby Furco, o fetiță în vârstă de 10 ani din Virginia, SUA, a devenit un simbol al speranței și al rezistenței după ce a învins un tip rar de cancer cu care a fost diagnosticată la vârsta de doar patru ani. Diagnosticată cu leucemie limfoblastică acută cu cromozom Philadelphia pozitiv, Abby a avut doar 20% șanse de supraviețuire.

Această veste a fost un șoc pentru părinții ei, Patty și Joe Furco. Dar, în ciuda acestei situații înspăimântătoare, familia a continuat să susțină și să încurajeze micuța Abby în timp ce aceasta suporta o serie de tratamente istovitoare, incluzând radioterapie și chimioterapie.

În toamna anului 2013, viața lui Abby părea să revină la normal – ea a reînceput școala, s-a jucat cu prietenii și s-a alăturat cercetașilor. Din păcate, în septembrie 2014, cancerul a reapărut și a devenit și mai agresiv. „A devenit complet imobilă, orice mișcare o durea și cu greu putea să vorbească”, a mărturisit mama ei, Patty Furco.

În 2015, Abby a suferit un transplant de măduvă osoasă, însă organismul ei a început să respingă donația după doar o lună. Un an mai târziu, rinichii ei au început să cedeze și a fost nevoie să fie supusă dializei la fiecare 48 de ore.

Medicii au anunțat familia că Abby nu mai are mult timp. Au fost instruiți să se pregătească de rămas bun. În iunie 2016, Abby a fost adusă acasă pentru a petrece ultimele zile cu familia ei. Cu toate acestea, a survenit un miracol neașteptat – Abby s-a trezit brusc.

„Am atât de multe de făcut”, a spus ea părinților ei, și atunci a început să arate progrese remarcabile. „Nu ne-a venit să credem, în câteva zile, săptămâni, luni a început să meargă și să devină mai puternică”, a declarat mama ei. Abby a reușit să se vindece de boala care era pe cale să-i ia viața, un adevărat miracol.

Astăzi, Abby se bucură de viață alături de familia ei, valorificând fiecare moment și rămânând pozitivă, un exemplu de putere și speranță pentru toți cei care se luptă cu boli grele.