• Home
  • Parteneri
  • Foloseste noile mopuri cu aburi si bucura-te de o curatenie “luna”!

Foloseste noile mopuri cu aburi si bucura-te de o curatenie “luna”!

mopuri cu aburi

Nicicand nu a fost mai usor si mai placut sa faci curat! Tehnologia face progrese incredibile si conditiile de trai ale oamenilor se imbunatatesc, cel putin teoretic, considerabil. Evolutia nu a evitat nici domeniul produselor care te ajuta sa mentii curatenia acasa sau la birou. Atunci cand vine vorba despre tine si familia ta, calitatea ocupa locul principal.

De ce sa te mai chinui folosind un mop clasic, sa umpli si sa golesti galeti de apa, sa cumperi si sa folosesti produse chimice pentru a obtine “podele lucioase”? Cu noile mopuri cu aburi, totul este mult mai simplu! Adio efort si murdarie, bun venit placere si curatenie! Iata de ce ar trebui sa optezi pentru folosirea unui mop modern!

Putere uluitoare

Tehnologia folosita in fabricarea acestor mopuri cu aburi reprezinta o garantie a succesului. Eficienta aburului in procesul de igienizare a podelelor este datorat puterii care rezulta in urma incalzirii apei din rezervor. Un astfel de mop nu doar curata, ci dezinfecteaza suprafetele! Aburul reuseste sa patrunda in structura microscopica a podelelor si dizolva particulele de praf si mizerie.

Rapid si eficient

Daca vei folosi chiar tu unul dintre noile mopuri cu aburi, vei observa cat de simplu se instaleaza si se utilizeaza. Trebuie doar sa conectezi prin cablu dispozitivul la curentul electric, sa umpli cuva speciala cu apa si poti incepe treaba! Nu uita sa verifici, din cand in cand, daca laveta mopului este curata. Este indicat sa o schimbi de cate ori este nevoie.

Fara urme si umezeala

Intrucat nu mai este nevoie sa folosesti galeti cu apa si produse chimice, suprafetele igienizate se usuca foarte repede. Pe masura ce faci curat, umezela de pe podele se evapora. Nu mai este nevoie sa astepti minute in sir dupa ce ai terminat treaba. Vei simti eficienta si din punct de vedere financiar, dar si din punctul de vedere al timpului.

Nu mai este nevoie de produse de curatenie

In momentul in care optezi pentru un model de mopuri cu aburi, vei fi convins de ceea ce pare incredibil acum: faptul ca aburul poate curata mai bine decat produsele pe care le foloseai atunci cand voiai sa faci curatenie generala. De ce sa folosesti substante toxice cand poti folosi numai puterea aburului?

Prietenos cu mediul inconjurator

Din vreme ce aceste aparate folosesc numai apa la temperaturi foarte ridicate pentru a dezinfecta suprafetele, nu va mai trebui sa cumperi tot felul de substante chimice specifice metodelor de curatenie traditionala.

Pe masura ce diminuezi cheltuielile aferente produselor care “fac podelele sa straluceasca”, vei economisi bani si vei reduce impactul toxic al chimicalelor asupra ecosistemului. Majoritatea reziduurilor ramase in urma procesului de curatenie sunt aruncate in canal, impreuna cu substantele folosite. Insa, folosind un aparat de curatat cu aburi, poti spune “adio” produselor care nu iti mai sunt necesare.

Folosirea unor mopuri cu aburi in detrimentul celor clasice reprezinta si o solutie care protejeaza santatea ta si a familiei tale. Primii care vor simti diferenta vor fi cei sensibili la alergeni. Bucura-te de avantajele evolutiei tehnologice si pastreaza curatenia “luna” la care visezi!