• Home
  • Parteneri
  • Fotoliu confortabil pentru citit – vezi propunerile!

Fotoliu confortabil pentru citit – vezi propunerile!

article thumb 3

Dacă visezi la un spațiu liniștit, destinat cititului, cu siguranță te întrebi „ce fotoliu de citit se pretează cel mai bine?” Noi deja știm răspunsul la această întrebare! În lista noastră există câteva modele, care îndeplinesc criteriile unui „fotoliu confortabil”, așadar vei găsi cu siguranță printre propuneri ceva pentru tine.  Căutând un fotoliu ideal pentru citit, am considerat aspecte precum:

– forma fotoliului,

– tipul umpluturii,

– țesătura de învelitoare folosită,

– aspect general al fotoliului.

Fotoliul confortabil pentru citit Florence cu suport pentru picioare.

Numărul unu pe lista noastră este fotoliul Florence cu suport pentru picioare! Confortul fotoliului este asigurat de forma sa ergonomică. Spătarul rotunjit și cotierele înalte te vor face să te simți excelent în fotoliu. Ne putem ascunde de întreaga lume în el și ne putem transpune în povestea din cartea, pe care o citim.  Un avantaj suplimentar al acestui model este suportul pentru picioare, care te va lăsa să îți întinzi pe el picioarele după o zi grea.

De confortul în timpul utilizării sunt responsabile și componentele utilizate. Cadrul solid, din lemn, spuma groasă și elastică și centurile de cauciuc care susțin structura. Fotoliul este disponibil în câteva variante de culori și în trei țesături.  Printre materialele disponibile, favoritul nostru este țesătura de pluș Magic Velvet, care ste deosebit de moale la atingere.

article thumb

Fotoliu elegant pentru sufragerie

Fotoliile elegante pentru sufragerie se bucură de o popularitate uriașă. Trăsătura lor caracteristică este spătarul înalt cu așa-numitele „urechi”. Acest tip de spătar permite rezemarea liberă a capului nu doar în timpul cititului, ci și în timpul somnului de după-amiază.  Însă de stilul elegant al modelului Wind răspunde matlasarea adâncă de pe spătar, șezutul gros și picioarele decorative în stil ludovic.  Fotoliul elegant reprezintă completarea perfectă a amenajării în stil retro sau glamour.

article thumb 1

Fotoliu cu șezut prelungit

Alternativa pentru fotoliile cu suport pentru picioare este fotoliul cu șezut prelungit. Se pretează perfect pentru citit, deoarece asigură un suport foarte bun pentru coloană. Nu doar forma fotoliului decide confortul acestuia. Un rol important îl joacă componentele utilizate, iar printre cele mai importante se numără spuma utilizată și arcurile ondulate de tip A, care fac mobila să fie moale și elastică. Datorită lor, fotoliul rămâne confortabil ani îndelungați. În plus, șezutul lat asigură loc pentru o tavă mică pentru cafea și prăjituri – sună minunat, nu-i așa?

article thumb 2

Fotoliu modern

Dintre propunerile noastre nu putea lipsi designul modern, minimalist.  Ultima propunere este un fotoliu modern de tip șezlong.  Structura specială a mobilei asigură suportul optim pentru coloana vertebrală. În funcție de nevoi, poți lua forma mai mult de ședere sau de întindere.  În modelul prezentat Laguna de la Mirjan24 un rol important este jucat de spuma utilizată cu proprietăți foarte elastice.  Totul este completat de picioarele moderne argintii și cusăturile adânci, care dau mobilei un caracter contemporan.

article thumb 3

Printre modele prezentate ai regăsit un model care să corespundă 100% așteptărilor tale? Dacă da, atunci îl găsești în oferta magazinului online Mirjan24.  Poți vedea de asemenea și celelalte modele, care nu au fost incluse în acest ranking!