• Home
  • Timp liber
  • Gabi Bădălău, adevărul despre căsnicia cu Claudia Pătrășcanu. ”A rămas însărcinată foarte repede. Nu a fost vorba de iubire”

Gabi Bădălău, adevărul despre căsnicia cu Claudia Pătrășcanu. ”A rămas însărcinată foarte repede. Nu a fost vorba de iubire”

449132247 879456660879433 4573983845492298588 n

Afaceristul Gabi Bădălău a făcut recent mărturisiri surprinzătoare despre relația sa cu Claudia, mama copiilor săi, recunoscând pentru prima dată că și-a înșelat soția. Într-un interviu sincer cu Nasrin Ameri, Bădălău a explicat că între ei nu a existat niciodată o poveste de dragoste autentică și că relația lor s-a dezvoltat rapid, fără o legătură profundă.

„Am făcut tot posibilul pentru binele lor, pentru educația lor și pentru a le asigura tot ce au nevoie în viața de zi cu zi. Din păcate sau poate din fericire, nu sunt sigur cum să formulez, nu am putut să dezvolt o legătură profundă cu Claudia, mama copiilor mei. Există această idee că trebuie să fii împreună pentru copii, dar copiii cresc, devin adulți și își construiesc propria viață. M-am pus pe mine pe primul loc și nu am putut să trăiesc cu cineva cu care nu simțeam fericire și liniște, nici măcar pentru copii. Chiar și acum, copiii suferă, chiar dacă au trecut cinci ani de la divorț. Ei își doresc să ne vadă împreună”, a dezvăluit Gabi Bădălău.

Gabi Bădălău a explicat că relația sa cu Claudia a evoluat foarte rapid, aceasta rămânând însărcinată scurt timp după ce au început să fie împreună.

„Între mine și Claudia nu a existat o poveste de dragoste autentică. Totul s-a întâmplat foarte rapid între noi. Ea a rămas însărcinată foarte repede, când eu aveam 25 de ani și eram încă necopt din punct de vedere emoțional, dar îmi doream foarte mult să am un copil. Ea mi-a spus că este însărcinată și eu i-am spus că nu știu dacă rămân cu ea sau dacă o iubesc, pentru că erau doar câteva luni de când eram împreună, dar îmi doream cu ardoare să am acest copil. Eu credeam că acest lucru mă va maturiza.

Claudia a încercat să mă atragă în moduri diferite, fiind mai în vârstă cu 7-8 ani decât mine. A venit copilul, botezul și apoi a urmat căsătoria… Nu am fost forțat, dar am simțit o presiune din partea familiei și am considerat că căsătoria va aduce liniște și stabilitate, dar între noi nu a existat niciodată acea legătură profundă de dragoste. Probabil din acest motiv lucrurile s-au sfârșit între noi atât de repede”, a spus Gabi Bădălău, citat de VIVA!.

Afaceristul a continuat să povestească despre infidelitatea sa și reacția publică a Claudiei.

„Îmi recunosc greșelile în căsnicia cu Claudia, deoarece am avut o altă relație. Am fost sincer cu ea acasă și am mărturisit asta, dar în loc să încerce să mențină familia unită, a postat un mesaj extrem de negativ despre mine și despre familia noastră pe Facebook. A făcut din asta o problemă publică și a început să mă amenințe, chiar în acea noapte când eram cu ea și cu copiii acasă. Mai devreme, mama ei intervenise în relația noastră… Îmi asum responsabilitatea pentru faptul că am înșelat-o, dar după acel mesaj am simțit că totul s-a rupt.

Nu vreau să am un conflict cu ea; prioritatea noastră trebuie să fie creșterea copiilor într-un mediu liniștit și pașnic. Nu am nimic de împărțit cu ea, nici măcar bunurile, pentru că nu e o dispută de avere. Dacă văd că ea își revine și încetează să facă tot acest scandal, mai ales în media și prin alte mijloace…”

Bădălău a concluzionat povestea cu o amintire despre încercările lor de a oferi stabilitate copiilor.

„Îmi amintesc că acum patru ani am stat peste noapte la ea acasă, la dorința copiilor să doarmă cu mine.”

Alte articole recomandate