• Home
  • Monden
  • Gabriela Cristea, anunţ despre al treilea copil: „Am făcut un test de sarcină”

Gabriela Cristea, anunţ despre al treilea copil: „Am făcut un test de sarcină”

Gabriela Cristea a vorbit despre posibilitatea de a mai avea un copil

Frumoasa prezentatoare TV Gabriela Cristea și soțul ei, talentatul artist Tavi Clonda, formează un cuplu adorabil și longeviv în showbiz-ul autohton. Împreună sunt părinții a două minunate fetițe, Iris și Victoria, care le aduc bucurie și împlinire în viața de familie.

Recent, Gabriela a fost invitata la emisiunea Cristinei Șișcanu, unde a vorbit deschis despre intimitățile vieții lor de familie. Întrebată despre posibilitatea de a mai avea un copil, vedeta a mărturisit că a făcut un test de sarcină, care s-a dovedit a fi negativ. Gabriela a explicat că se simte extrem de fericită cu familia pe care o are și că nu își mai dorește alți copii.

„Un băiețel, da… Nu, nu mai este cazul, s-a închis robinetul bine sau nu știu cât de bine, dar nu, nu este cazul. Dar am făcut, într-adevăr, un test de sarcină, doar că nu au ieșit două liniuțe”, a spus Gabriela Cristea.

Cât despre Tavi, acesta se bucură enorm de rolul său de tată și se consideră foarte norocos să aibă două fetițe minunate. Într-un interviu pentru ego.ro, artistul a povestit că nu și-a dorit neapărat un băiat, deoarece se simte împlinit cu familia pe care o are. El a mărturisit că este important să își dedice timp pentru a-și crește fiicele într-un mediu armonios, iar casa lor este plină de bucurie și iubire.

„Eu am jucat fotbal cu ale mele de la un an. Gabriela îmi spunea: «Nu le face fotbaliste, vreau să le văd cu păpuși!» I-am zis: Stai, iubire, o să aibă și păpuși! Acum fac balet și au tot felul de păpușele. Nu am vrut neapărat băiat. La Iris, parcă tot fetiță doream, să se joace împreună. Într-o viață viitoare poate o să am și băieței. Am un nepot, un fin, am băieței cu care să joc fotbal. Nu mai putem încă unul.

Am populat casa, suntem OK așa, nu suntem singuri. Este destul de greu. Mulți se opresc după un copil. Noi am făcut doi. Ce să zic, este OK așa, suntem bine așa cum suntem”, a spus Tavi pentru ego.ro.