• Home
  • Monden
  • Gigi Becali a ”executat-o”! Anamaria Prodan s-a băgat unde nu-i fierbe oala și a încasat-o cu vârf și îndesat

Gigi Becali a ”executat-o”! Anamaria Prodan s-a băgat unde nu-i fierbe oala și a încasat-o cu vârf și îndesat

Gigi Becali și Anamaria Prodan

Scandalul dintre Gigi Becali și Anamaria Prodan pare să nu se sfârșească prea curând, cei doi purtând un război al declarațiilor în presa. CANCAN.RO a obținut în exclusivitate ultima reacție a patronului FCSB, care nu s-a abținut să-i trimită un mesaj „picant” fostei soții a lui Laurențiu Reghecampf.

Gigi Becali a sărit din nou în apărarea echipei sale de suflet, FCSB, după ce Anamaria Prodan a lansat o nouă săgeată îndreptată spre el. Fosta impresară, odată apropiată de latifundiarul din Pipera, a sugerat că acesta ar trebui să se retragă din fotbal și să lase echipa în mâinile fiicei sale mijlocii.

Războiul dintre cei doi a început în 2020, când Dennis Man nu a respectat contractul de impresariat cu Anamaria Prodan și a ales să fie reprezentat de Giovanni Becali în transferul său de la FCSB la Parma. De atunci, relația dintre Becali și Prodan a devenit una incendiară, cu replici și ironii între cei doi la orice ocazie.

În urma ultimelor declarații ale Anamariei Prodan, Gigi Becali nu a întârziat să răspundă. „Nu mă interesează personajul, nu vorbesc cu femei despre afaceri și fotbal. Să nu mai pomenească ea vreodată numele copiilor mei. Nu vrea să se potolească, văd. Mă auziți pe mine să vorbesc vreodată de familia cuiva? Mă bag eu vreodată în casa omului? Eu vorbesc numai despre fotbal și despre Dumnezeu. Se bagă în seamă total neîntrebată. Nu vede că nu o mai bagă nimeni în seamă? Tot de Gigi Becali se leagă? Nu mă interesează personajul, să nu mai aud de ea”, a declarat Becali în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Pare că acest război al declarațiilor este departe de a se încheia, iar viitorul echipei FCSB rămâne un subiect de dezbatere între acești doi rivali ai lumii mondenului românesc.